📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mnie nie przeraża jego głupota.
Mnie przeraża, że sie tym chwali...
Mnie przeraża, że sie tym chwali...
To nawet pedał nie jest!
Jakiś simp pierdolony czy inny przyjaciel jaś kapela, który zaprasza parę z Konga na chatę, która gwałci mu psa a on na to patrzy zajadając humus prosto z dupy.
Ha tfu! Jak ja kurwa nienawidzę
Jakiś simp pierdolony czy inny przyjaciel jaś kapela, który zaprasza parę z Konga na chatę, która gwałci mu psa a on na to patrzy zajadając humus prosto z dupy.
Ha tfu! Jak ja kurwa nienawidzę
Nie widze podobienstwa, opis powinine byc w stylu głupia kurwa, lewacki smieć czy totalny idiota blokujacy wam dojazd do pracy
Siriuz napisał/a:
Jakiś opis o co chodzi?
Pewnie coś tego typu
sadistic.pl/t/567154
sadistic.pl/t/565177
sadistic.pl/t/560269
sadistic.pl/t/548313
Jak chca czegos dla dobra planety to niech sie przejdą z workami i pozbierają śmieci z lasu, albo zrobią zrzutkę na jakiś wiatrak czy filtr do komina. No chyba że to nie eko aktywiści.
Prościej było odciąć łapę, więcej by jej nie przykleił, a rękę się rozjeździ... Teraz dziure trzeba będzie łatać w asfalcie.
~VeIture napisał/a:
Mam szczerą nadzieję, że zapłaci za naprawę.
Przecież taniej było łapę ujebać. Resztę opony i białe robaki by dokończyły. I to by była ekologia.
Te debile żydowskie (a raczej agenci czy tam piąta kolumna) dostali prikaz, żeby zablokować mobilność Europejczyków.
Transport oparty na paliwach płynnych jest w tej chwili najbardziej ekonomiczny i ekologiczny. Nowoczesne diesle ze sprawnymi dpf-ami i katalizatorami są czystsze, niż rzekomo elektryki.
Pozyskiwanie surowców do baterii i późniejsza ich obróbka, ich trwałość, pojemność (a zatem i zasięg), czas ładowania, straty przy wytworzeniu energii (wciąż polega to na rozpędzaniu turbin przegrzaną parą wodną - czy do podgrzania służy gaz, węgiel czy atom - to nadal są potężne straty przy każdej przemianie), przy przesyle i przetwarzaniu energii elektrycznej, przy budowie elektrowni, infrastruktury (słupy, kable WN, transformatory itd), upływ energii w samych bateriach i w końcu niebezpieczeństwo ich zapłonu stawiają elektryki dużo niżej w efektywności i ekologii. No ale szwabia nie ma swojej ropy, nie ma gazu, za to robi wiatraczki i panele, to i wszyscy mamy się zarżnąć i rozpierdolić gospodarkę, bo zjebane szwaby chcą się nachapać.
Transport oparty na paliwach płynnych jest w tej chwili najbardziej ekonomiczny i ekologiczny. Nowoczesne diesle ze sprawnymi dpf-ami i katalizatorami są czystsze, niż rzekomo elektryki.
Pozyskiwanie surowców do baterii i późniejsza ich obróbka, ich trwałość, pojemność (a zatem i zasięg), czas ładowania, straty przy wytworzeniu energii (wciąż polega to na rozpędzaniu turbin przegrzaną parą wodną - czy do podgrzania służy gaz, węgiel czy atom - to nadal są potężne straty przy każdej przemianie), przy przesyle i przetwarzaniu energii elektrycznej, przy budowie elektrowni, infrastruktury (słupy, kable WN, transformatory itd), upływ energii w samych bateriach i w końcu niebezpieczeństwo ich zapłonu stawiają elektryki dużo niżej w efektywności i ekologii. No ale szwabia nie ma swojej ropy, nie ma gazu, za to robi wiatraczki i panele, to i wszyscy mamy się zarżnąć i rozpierdolić gospodarkę, bo zjebane szwaby chcą się nachapać.
mazga50 napisał/a:
Pozyskiwanie surowców do baterii i późniejsza ich obróbka, ich trwałość, pojemność (a zatem i zasięg)
Baterie w dupofonach jakoś nikomu nie przeszkadzają a w autach już tak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów