Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
badzmy szczerzy, jak wielkie zagrożenie na drodze ona powoduje... nie wrzuca kierunków, chyba że załączają jej się przy najmniejszym skrecie kierownicą (zmiana pasa), co w przypadku awaryjnego hamowania, my możemy się zaprzeć nogami, a gdy ją siła bezwładności rzuci na kierownicę to sądze że noga jej z hamulca spadnie... imo w Polsce nawet prawka na inwalidzkie duo by nie dostała...
W dupie byles gowno widziles. Nie pomyslales ze moze ma samochod przystosowany dla inwalidow i pod druga noga robi cos wiecej niz dusi jeden pedal? Awaryjne hamowanie i zapieranie nogami? Chyba najwyzszy czas zmienic klocki, tarcze i odpowietrzyc uklad hamulcowy jak przy awaryjnym hamowaniu nie blokuja Ci sie pasy bezpieczenstwa.
tolerancja dla inwalidow spoko ale kurwa nie do tego stopnia :/ nie chce kiedys zginac tylko dlatego ze jebnal we mnie samochod ktory prowadzil ktos bez nogi lub obu rak, no kurwa moze jeszcze niewidomym dajta jezdzic !!! :/ to ja sie pytam - dlaczego tacy ludzie brykaja sobie po miescie bez rak a ja nie moge jechac z odpalonym fajkiem - Gdzie Tu Jest Kurwa Roznica ?!
samodzielnie jadący samochód
badzmy szczerzy, jak wielkie zagrożenie na drodze ona powoduje... nie wrzuca kierunków, chyba że załączają jej się przy najmniejszym skrecie kierownicą (zmiana pasa), co w przypadku awaryjnego hamowania, my możemy się zaprzeć nogami, a gdy ją siła bezwładności rzuci na kierownicę to sądze że noga jej z hamulca spadnie... imo w Polsce nawet prawka na inwalidzkie duo by nie dostała...
pierdolenie, wszystko da się dostosować. Tu macie naszego:
+ gratis 2:27 enjoy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów