Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chujkom się wydaje że im wszytko wolno.Rajdowcy to tacy sami pizdeusze jak pedalaże tylko w konserwie.
Wiem że masz smutne życie ale wiedz że nie wszyscy tak mają
Wydarzenie dekady , mimo że baba w chuju ma te cale wyścigi to przyszla bo nie pamięta już kiedy jakies wydarzenie miała we wsi. A jakież to ta jazda po tej łące przyniosła straty? Zjebała sie bo chce się pokazać że to jej zimia i chuj . Nic innego .
Czyli to nie jest tak, że wtargnął nieproszony, zniszczył cudzą własność i spierdolił?
Nie
Bierze udział w zawodach sportowych.
Czy widziałeś kiedyś przerwany mecz bo piłkarz niechcący wypadł z boiska?
A ty wiesz że organizatorzy rajdów podpisują odpowiednie dokumenty z firmami ubezpieczeniowymi?
No
To ta baba za te gówno pole dostanie na zimę kozak gotówkę
Nie
Bierze udział w zawodach sportowych.
Czy widziałeś kiedyś przerwany mecz bo piłkarz niechcący wypadł z boiska?
A ty wiesz że organizatorzy rajdów podpisują odpowiednie dokumenty z firmami ubezpieczeniowymi?
No
To ta baba za te gówno pole dostanie na zimę kozak gotówkę
Super.
Kto powiedział, że chciała gotówkę?
Kogo obchodzi, w czym jakiś baran bierze udział?
Kiedy widziałeś, żeby piłkarz wypadł z boiska i, wypadając, zniszczył cudzą własność?
Kogo obchodzi z kim zawierają umowy, jeśli nie jest to właściciel terenu przy trasie przejazdu?
Może woli, żeby różne zjeby trzymały się z dala od jej poletka? Ma prawo?
Gdzie święte prawo własności?
Czyli to nie jest tak, że wtargnął nieproszony, zniszczył cudzą własność i spierdolił?
Nie mowie, ze nie. Tylko niech nie wierzy w cuda. Jak nie lubi wyścigów i region/ludzie nie czerpią korzyści to niech zrobi tak dwa betonowe słupki i będą na hardzie wtedy
Super.
Kto powiedział, że chciała gotówkę?
Kogo obchodzi, w czym jakiś baran bierze udział?
Kiedy widziałeś, żeby piłkarz wypadł z boiska i, wypadając, zniszczył cudzą własność?
Kogo obchodzi z kim zawierają umowy, jeśli nie jest to właściciel terenu przy trasie przejazdu?
Może woli, żeby różne zjeby trzymały się z dala od jej poletka? Ma prawo?
Gdzie święte prawo własności?
Zawsze może się wyprowadzić jak po tylu latach zaczęło jej przeszkadzać.
a był on czarny?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów