No to sobie kurwa porozmawiali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
No to sobie kurwa porozmawiali
argumentacja po obu stronach nie do obalenia ! ale czemu obrażają się tylko jedną inwektywą?
'debilu kułwa głupi ! '
I tacy ludzie mają prawo głosu w Polsce...
myślalem, że kłotnia o rów bedzie dotyczyć rowu ktoregoś z panów a nie dziury w ziemi
chujmistrz napisał/a:
Zaraz jakiś gamoń wrzuci coś o Kargulach i Pawlakach i to będzie najlepszy komentarz... Prymitywni i przewidywalni
Komuś chyba żal dupe ściska
trochę wielkopolski akcent, albo mi się wydaje
A zobocz jak tam podeptaliśta. Tym argumentem Pan wygrywa za płotem wygrywa.
Jestem przekonany, że to fake: mowa ciała nie odpowiada podłożonemu w tym wypadku dźwiękowi i kropka.
Dwie zawodówki skończyłem, a nie tak jak Ty debilu szkołę powtarzałeś :DDD
marcino16 napisał/a:
Mieszkam w mieście i uwierz mi że i na wsi i w mieście sąsiedzi tak samo się do siebie "dojebywują"jak to ująłeśtypowa rozrywka na wsi dojeabywanie sie do sąsiada
ty debilu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów