Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wymiana zdań z wolontariuszkami.
Spierdolenie i logika umysłowa typa.
Na miejscu tej kobiety powiedziałbym , ze koleżanka nasikała do tej zupy i nie chce zeby Polak na polskiej ziemi jadł zupę ze szczynami.
Takie durne komentarze tylko zabijają w ludziach chęć zawalczenia o cokolwiek.
Pier***ona mentalność niewolników!
I myślenie typu siedź cicho ni nie wychylaj się rób to co ci każą, łaź w maseczce bo inni też łażą.
Wychowywanie spolegliwego pierdolniętego społeczeństwa od dziecka na bajeczkach o pokornym cielęciu co dwie matki ssie,
a potem pokornie daje się prowadzić na rzeź
no i pozamiatane no i cześć!
Zawalcz sobie o papier toaletowy jeszcze
No bo talerz zupy dla osoby, której być może rozjebało całą chałupę i przywędrowała wiele kilometrów z mizernym bagażem podręcznym to faktycznie wykracza poza wszelkie kurwa proporcje. Jebnijcie się w łeb wszyscy przyklaskujący temu zjebowi z filmu. Myślicie, że ci ludzie wyciągnęli szczęśliwy los na loterii, bo mogą w cywilizowany sposób zjeść ciepły posiłek?
Tak.
Tak wiem jestem rosyjskim trollem, bo przecież każdy inaczej myślący w tej sprawie nim jest (troche sie w tym temacie moge wypowiedziec bo pracuje bezposrednio z naszymi wschodnimi sasiadmai)... podobnie było z covidem kto się nie szczepił był szurem a tu nagle duża część społeczeństwa przeżyła cobida bez stwierdzonego zarażenia i BEZ SZCZEPIENIA.
Takie durne komentarze tylko zabijają w ludziach chęć zawalczenia o cokolwiek.
Pier***ona mentalność niewolników!
I myślenie typu siedź cicho ni nie wychylaj się rób to co ci każą, łaź w maseczce bo inni też łażą.
Wychowywanie spolegliwego pierdolniętego społeczeństwa od dziecka na bajeczkach o pokornym cielęciu co dwie matki ssie,
a potem pokornie daje się prowadzić na rzeź
no i pozamiatane no i cześć!
Dzięki Prawdziwym Polakom jak Ty wiem, że nigdy się nie poddam i będę walczył z systemem. Jutro z samego rana pójdę zapierdolić wór zabawek dla dzieci z domu dziecka, bo przecież zabawki powinny być dla wszystkich dzieci, a nie tylko sierot!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów