📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co za pojebane babsko. Jeszcze jakieś dzieciaki na to patrzą ehh....
W życiu nie uderzyłem kobiety, bo nie było takiej potrzeby, ale tutaj tylko czekałem, aż jej pierdolnie.
Każdy kto uważa, że typ byłby wtedy damskim bokserem, jest jebanym leszczem i tyle.
To nie jest dama tylko zjebane babsko.
Każdy kto uważa, że typ byłby wtedy damskim bokserem, jest jebanym leszczem i tyle.
To nie jest dama tylko zjebane babsko.
1:07 szkoda bombla =(
No jak na tym całym Konwencie Samic baby pierdoliły, że nie chcą żeby otwierać im drzwi, czy ustępować miejsca to może i wpierdol chcą dostawać jak każdy inny, który normalnie zasłuży? A znając życie niedługo w UE zniknie podział na kobiety i mężczyzn, bo to wielkie zło wynikające z historii i tradycji ludzkości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów