📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kris1978 napisał/a:
Podobno w kasie było manko na 1 Juana. Wpierdol się należy
Ale to wymyśliłeś... Tylko że oni już nie używają pieniędzy papierowych
DupaJasiu123 napisał/a:
Jakie posłuszne, zero oporu Po co gość koszulkę podnosi?
Nie stawia oporu, bo już wie, że dostanie potężne odszkodowanie.
Mmmm rynek pracodawcy i chujowe uregulowanie prawne. do tego spierdolone społeczeństwo <3
DupaJasiu123 napisał/a:
Po co gość koszulkę podnosi?
To odruch typowego Janusza, chciał swoim bebechem pokazać, jak bardzo musi do interesu dokładać.
nic dziwnego. patrzyły mu się na bebech...
Tyle domysłow w komentarzach, a żadne nie pokrywają się z prawdą
seomh.com/bbs/fd_251048.html
Streszczając.
Bij klient, a nie szef. Wszyscy pobici to pracownicy klubu. Typ został aresztowany.
Bita kobieta krzyczała, żeby wezwać policję, a typ odpowiadał żeby sobie wzywali.
Zdarzenia miało miejsce w Minquan w Shangqiu w prowincji Henan.
Nic nie piszą o stanie pobitych.
seomh.com/bbs/fd_251048.html
Streszczając.
Bij klient, a nie szef. Wszyscy pobici to pracownicy klubu. Typ został aresztowany.
Bita kobieta krzyczała, żeby wezwać policję, a typ odpowiadał żeby sobie wzywali.
Zdarzenia miało miejsce w Minquan w Shangqiu w prowincji Henan.
Nic nie piszą o stanie pobitych.
Łukasz uspokuj się
To nasze ostatnie kije... kurwa mać
To nasze ostatnie kije... kurwa mać
ja nie wiem kto jest bardziej pojebany , on czy one, ze tak daja sie tluc.
No i wyjaśnione elegancko
Pracowałem kiedyś chwilę w RTV-AGD. Stres potężny, choć nie u mnie; pracownicy na widok kierownika dostawali garba, na widok dyrektora regionalnego czkawki, ogólnopolskiego odrętwienia kończyn. Przyjechał generalny - szorowałem szmatką półki z aparatami foto, pogadaliśmy o sprzęcie, fajny gość, zero problemów. Po wizycie zostałem wezwany przez kierownika i dostałem opierdol za tego typu rozmowy. Miałem to w dupie. Przyjechał kiedyś regionalny - niski kurdupel (masło maślane) i stwierdził, że mam niewłaściwy kolor spodni. Popatrzyłem mu w oczy, zobaczył... Chwile potem nie pracowałem w RTV-AGD...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów