📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Górski sobie jaja z Kaczyńskiego robi, tylko posłuchajcie maniery z jaką mówi
ja pierdole... koniec głupot... pl.wikipedia.org/wiki/Rowan_Atkinson
@straatveger
Z wikipedii:
"Atkinson, the youngest of four brothers, was born in Consett, County Durham, England."
A tera GTFO.
Z wikipedii:
"Atkinson, the youngest of four brothers, was born in Consett, County Durham, England."
A tera GTFO.
@up wolisz słuchać wikipedii ? nawet sam aktor powiedział w wywidzaie u Jeremego Springera, że w Wikipedii napisali na niego jakieś głupoty
@straatveger
Tym tokiem myślania, gdziekolwiek nie wyjedziesz i nie będziesz mieszkał, zawsze zostaniesz Polakiem, co zważywszy na Twoje posty chyba nie bardzo Ci pasuje
Tym tokiem myślania, gdziekolwiek nie wyjedziesz i nie będziesz mieszkał, zawsze zostaniesz Polakiem, co zważywszy na Twoje posty chyba nie bardzo Ci pasuje
straatveger
kurwa jak można być tak głupim i dalej brnąć, nie przyznając się do błędu.
kurwa jak można być tak głupim i dalej brnąć, nie przyznając się do błędu.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów