Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiętajcie, kurwa, debile męskie jebane. Okrąg, ewentualnie pierścień ma, kurwa, dziurę.
A koło, kurwa, ćwoki męskie jebane dziury nie ma. Przykład, kurwa, z jebanego życia wzięty:
jebana, zakrętka od słoika, to jest , kurwa koło, ćwoki męskie jebane.
Męska logika: wszystko co okrągłe jest kołem.
No, kurwa. Nie wszystko
no, kurwa. Kierownicę nazywać kółkiem ? To trzeba być jebanym, męskim bezmózgim debilem.
Pamiętajcie, kurwa, debile męskie jebane. Okrąg, ewentualnie pierścień ma, kurwa, dziurę.
A koło, kurwa, ćwoki męskie jebane dziury nie ma. Przykład, kurwa, z jebanego życia wzięty:
No, kurwa. Nie wszystko
A slyszales, kurwa jebany zakompleksiencu ruski pomiocie, o czyms takim jak kolo ratunkowe? Ty kurwa zydowski folksdojczu, zataczanie kola? Zapraszam wypierdalac dopoki nie nauczysz sie jezyka polskiego.
no, kurwa. Kierownicę nazywać kółkiem ? To trzeba być jebanym, męskim bezmózgim debilem.
No, kurwa. Nie wszystko
to jakiej jesteś płeci (pisownia zamierzona)?
ok ale rozumiem ze założyłaś wcześniej ze tyle samo jest kobiet za kierownica co mezczyzn i juz pomine ilu jest zawodowych kierowców jakiej płciA kto powoduje więcej wypadków drogowych? Kobiety czy mężczyźni?
Na kobiety narzekacie, a faceci wcale nie są lepsi. Prawa jazdy mam już kilka dobrych lat. Każdy mówi, że jeżdżę bardzo dobrze. Żadnych stłuczek ani otarć. Kiedy mam wieźć kogoś z rodziny to nikt nie chce jechać z moim szwagrem bo każdy mówi, że się boi. Szarpie samochodem podczas ruszania /zwalniania. Zjeżdżając na krawędź pasa zahacza o trawę. A najlepszy jest mój chłopak, który na ekspresówce używa hamulca do przystosowania prędkości. Jeszcze nigdy się tak nie bałam. Znam wielu mężczyzn, którzy jeżdżą fantastycznie, ale nie każdy taki jest, tak samo jak nie każda kobieta jest fatalnym kierowcą. I jeszcze jedna sprawa. Facet jadąc skupia się na jednym,a kobieta w głowie już planuje 5 innych rzeczy. Tak już jest.
To, ze ty i twoja siostra gustujecie w nieudacznikach niczego nie udowadnia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów