18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:15
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-24, 20:19
Kobieta na motocyklu
t................l • 2013-03-06, 19:05
Nie jestem zwolennikiem kobiet które próbują się wydostać poza kuchnie i sypialnie ale tutaj trzeba zrobić wyjątek.
Poziom jazdy zawstydza nie jednego faceta siedzącego w tym sporcie od lat

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U................n 2013-03-06, 21:52
Ona ćwiczy siedzenie na motorze a ja wygodne siedzenie w fotelu, każdy ma swoje hobby ;>
Zgłoś
tofur 2013-03-06, 21:59
dobrze wytresowana
Zgłoś
Dżoker 2013-03-06, 22:09
Kurwa, czytam te wasze "śmieszne" komentarze i na prawdę nie wierzę, że któryś z was ma więcej niż 16 lat. Własnych matek też tak nie szanujecie? Co sie dzieje sie z tym światem, kurwa, z tym krajem. Pomodlę się za drugiego Kuklińskiego żeby rozkurwił pół tych pojebów nie szanujących nikogo ani niczego.
Zgłoś
tofur 2013-03-06, 22:14
@up
jak już, to nie za tylko o. poza tym nie ma się co modlić bo boga nie ma.
Zgłoś
Luis 2013-03-06, 22:20 1
Może i jeździ fajnie, ale do ruchania nadaje się tylko z workiem na głowie i najprawdopodobniej tylko anal, bo z przodu ma penisa ( rysy twarzy oraz brak rysów na klatce piersiowej podpowiadają mi, że to facet)

nigdy nie ma idealnie
Zgłoś
g................k 2013-03-06, 22:32
Masz jakiś nieleczony kompleks, dziewczę?
Zgłoś
TomJohn 2013-03-06, 22:32 1
tomfrpl napisał/a:

Nie jestem zwolennikiem kobiet które próbują się wydostać poza kuchnie i sypialnie ale tutaj trzeba zrobić wyjątek.
Poziom jazdy zawstydza nie jednego faceta siedzącego w tym sporcie od lat

Skoro uważasz, że kobieta powinna siedzieć w kuchni, to chyba jeszcze żadnej w sypialni nie miałeś.
Zgłoś
t................l 2013-03-06, 22:40
TomJohn napisał/a:

Skoro uważasz, że kobieta powinna siedzieć w kuchni, to chyba jeszcze żadnej w sypialni nie miałeś.

Aha zajebiście mnie znasz. Człowiek dla humoru pisze posta o seksistowskim wydźwięku ale mentalne gimbusy wiedzą o nim już wszytsko

Zresztą przeczytaj jeszcze raz post nad filmem, czytanie ze zrozumieniem się kłania czyli umiejętność bez której nie powinieneś opuścić 3 klasy SP.

Tak czytam czytam ludzie wiosna jest idźcie chociaż słonce zobaczyć bo więcej to po was nie ma co się spodziewać.
Zgłoś
Aeze 2013-03-06, 22:40
Chesca Miles dużo lepsza <3
Zgłoś
RadzioC 2013-03-06, 22:44
jak kobieta to tylko na koniu ....
Zgłoś
Luis 2013-03-06, 23:21
nie nie mam komplekow nieleczonych żadnych (i leczonych też nie ?) tylko bawi mnie, że widuję na sadolu o niebo ładniejsze dziewczyny i wszyscy piszą : ee brzydka, itd. a tu pasztet taki, że ja pierdole jeszcze bez cycków, a przecież dla was to najważniejsze (jeden z cytatów: są cycki jest piwo!) a tu proszę! chuj z wyglądem, wszyscy zachwyceni, bo na motorze jeździ i jaka piękność, oh ah. Boki zrywać
Zgłoś
r................t 2013-03-06, 23:34
No i klasa zamknięte drogi kask i żółw na plecy piwo leci no i przyjmijmy że dziewczyna bo ostatnio tutaj jakaś dziwna moda na kutasy
Zgłoś
m................e 2013-03-06, 23:48
jest genialna!! LwG!
Zgłoś
f................z 2013-03-07, 0:02
podobna
Zgłoś
pkh 2013-03-07, 9:44
tomfrpl napisał/a:

Sorry ale siedzę parę lat w temacie i otoczce tego sportu. Jeśli wydaję Ci się że masz kasę kupujesz 600-tke i poprostu jedziesz się porozbijać na parking to jesteś w dużym błędzie. Gdyby to było takie proste każdy by tak jeździł także pozdrawiam tych którzy odróżniają realny świat od gier komputerowych

A czy ja powiedziałem, że wsiadam i od razu tak zajebiście jeżdzę? Właśnie zdaję sobie sprawę że tak nie będzie i że wymaga to wielu lat nauki i ROZWALENIA WIELU MOTOCYKLI, dlatego trzeba mieć pieniądze żeby kupować nowe!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem