Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up - w niektórych krajach jest tak, że za odepchnięcie kogoś lub p🤬lnięcie liścia ostrzegawczego idziesz siedzieć...
@up np. rzucić kapciem i wtedy jej nie dotykasz więc wina jest kapcia, a nie Twoja i nie mogą Ci nic zrobić, a Ty korzystając z okazji przechodzisz obok.

Przecież zawsze można wyciągnąć fiuta i zbliżyć się do jej głowy. Wtedy albo ucieknie i będzie można przejść albo weźmie do buzi i zrobi co trzeba. Jak dla mnie win-win situation.
Nie p🤬lcie.Wysportowana,zgrabna,
R🤬able może dawno nie było i zrobiła się troszkę nachalna.
R🤬ał bym.
R🤬able może dawno nie było i zrobiła się troszkę nachalna.
R🤬ał bym.

dostałaby kopa na ryj to by sobie przypomniała gdzie jej miejsce...
podpis użytkownika
poker better than life

dwudziesty pierwszy wiek, lewacka indoktrynacja / czytaj, antykatolicyzm, TVN, tusk, sld w marginesie, podobne gówna.../
normalnie dostałaby wp🤬l, ale obecnie tęczowi się oburzą,
j🤬 lewaków
i h🤬j z tymi POJEBAMI którzy p🤬lą że PIS jest lewacki
normalnie dostałaby wp🤬l, ale obecnie tęczowi się oburzą,
j🤬 lewaków
i h🤬j z tymi POJEBAMI którzy p🤬lą że PIS jest lewacki

conderus napisał/a:
jaka suka poj🤬a, zr🤬ałbym ją w dupala
Ale jak to? Przecież ty pedzio jesteś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie