18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ravager 2011-12-03, 12:00 3
Taka luźna refleksja na temat seksu. Nie wiem, jak Was, ale dla mnie sam fakt, że można zamontować Konana Barbarzyńcę w jakiejś grocie to jeszcze nie jest spełnienie wszystkich moich oczekiwań względem seksu. Dziką euforię wywołuje we mnie "konsystencja" kobiecej skóry: to, że w niektórych miejscach jest delikatniejsza, w niektórych bardziej szorstka; że reaguje gęsią skórką i poci się na swój wyjątkowy sposób, który wywołuje we mnie skrajnie odmienne reakcje, niż pot u kogokolwiek innego. A to tylko zalążek wszystkich reakcji kobiety, których można uraczyć podczas zbliżenia. Nie wydaje mi się, żeby robot był w stanie je odtworzyć z taką doskonałością, żeby którykolwiek szanujący się facet zapomniał o dziwactwie sytuacji i pozbył się poczucia własnego pojebania z okazji zasuwania w jakimś robocie.
Zgłoś
PapierowyUmysł 2011-12-03, 13:13 1
Ravager napisał/a:

Taka luźna refleksja na temat seksu. Nie wiem, jak Was, ale dla mnie sam fakt, że można zamontować Konana Barbarzyńcę w jakiejś grocie to jeszcze nie jest spełnienie wszystkich moich oczekiwań względem seksu. Dziką euforię wywołuje we mnie "konsystencja" kobiecej skóry: to, że w niektórych miejscach jest delikatniejsza, w niektórych bardziej szorstka; że reaguje gęsią skórką i poci się na swój wyjątkowy sposób, który wywołuje we mnie skrajnie odmienne reakcje, niż pot u kogokolwiek innego. A to tylko zalążek wszystkich reakcji kobiety, których można uraczyć podczas zbliżenia. Nie wydaje mi się, żeby robot był w stanie je odtworzyć z taką doskonałością, żeby którykolwiek szanujący się facet zapomniał o dziwactwie sytuacji i pozbył się poczucia własnego pojebania z okazji zasuwania w jakimś robocie.

prawdziwy koneser z ciebie... ja jednak chętnie spróbowałbym, być może dlatego, że zawsze inspirowałem się Terminatorem.
Zgłoś
D.Hume 2011-12-03, 14:23 1
i ten zoom na cycki na końcu, pojęcie "zimna suka" zaczyna nabierać sensu
Zgłoś
MudPie 2011-12-03, 15:16 1
Ravager napisał/a:

Zapomniałeś o jednej podstawowej rzeczy, takie czy lalki czy nie lalki, a teraz robot, nie jest stworzone dla ludzi którzy mogą sobie normalnie zamoczyć, tylko dla tych którym się nie udało nigdy mieć dziewczyny czy zamoczyć, czy to ze względu wyglądu czy charakteru, więc nie znają tych rzeczy które tutaj kolejno wymieniasz, a czego oczy nie widziały tego sercu nie żal. I wierz mi, że taki cyborg, dla takiej osoby to będzie milion razy lepsza sprawa aniżeli walenie konia, czy posuwanie jakiś homemade sztucznych cipek z gąbek i rękawiczek. I nie tylko dla nich, ale też dla takich którzy np nie chcą mieć dziewczyny wydawać na nią kasy itd. Lepiej i taniej wyjdzie im takie cyborg, z którym mogą robić dosłownie wszystko i spełniać swoje każde zachcianki seksualne kiedy tylko chcą. Poza tym jak user wyżej pisze kwestia nowych doznań, typu np terminator, sam chętnie bym zerżnął Cameron, (Summer Glau) (TSCC). Na necie nawet są erotyczne komiksy z nią w roli głównej jak się posuwają z Johnem i rzuca swoje teminatorskie teksty coś w stylu, że trzeba włączyć nawadnianie czy coś w tym stylu już nie pamiętam.. Popyt jest i na pewno coś takiego będzie się sprzedawać, zwłaszcza jak będziesz mógł sobie zamówić każdego. typu takiego robota z wizerunkiem jakiej kobiety chcesz, może nawet posuwać elektroniczną Angieline Jolie np. Wielu jeżeli robot imitował by taką AJ, lub dowolną ulubioną aktorkę, czy osobę posunęło by robota. Bardzo wiele możliwości daje taki robot, warto nad tym pomyśleć. Ja na pewno bym sobie coś takiego kupił.
Zgłoś
RmX 2011-12-03, 16:24
Pierdolenie o szopenie można mieć jedno i drugie do ruchania
zdrada z robotem to chyba nie zdrada
Zgłoś
squorpion 2011-12-03, 16:53
do robienia loda??
Zgłoś
Dynner 2011-12-03, 16:57
RmX napisał/a:

zdrada z robotem to chyba nie zdrada

Made my day
Zgłoś
prozal 2011-12-03, 17:34
niby wszystko okey..., ale jak dla mnie za głośno pracuje jej wbudowany wentylator, słychać to na filmie
Zgłoś
golip 2011-12-03, 20:44
Ravager napisał/a:

Powiedział 22-letni prawiczek
Zgłoś
KOSS 2011-12-03, 21:12
Ale ładniejszą by ją zrobili bo brzydka jak noc.
Zgłoś
GoKuX15 2011-12-03, 21:56 1
Niech wypuszczą na rynek ! Może w końcu zamoczę...
Zgłoś
Kamm 2011-12-03, 22:21
Ten robot to krok do przodu w dziedzinie zaawansowanych technologi bla, bla, bla.
A tak poza tym ta lala może produkować ślinę? No wiecie, otarcia itp. nic przyjemnego.
Zgłoś
hell.no 2011-12-04, 8:44
L. Bishop napisał/a:

Mnie jedna wydymała.
Obrazek

No śliczna to twoja żonka bez makijażu
Zgłoś
quarenas 2011-12-04, 23:55
coś za szeroko nie rozwiera paszczy...ale jako że to u żółtków to zbytnio ten fakt mnie nie dziwi
Zgłoś
Luis 2011-12-05, 19:34
jak jej odczepią łeb to uwierzę, że too robot. Dla mnie wygląda jak normalna laska, a dźwięk jak podłożony ;P
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem