📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie pizde ma jak imadło
ni-chu-ja-pay per-view!
ostatnio pizda z polsatu dzwoniła żeby za 40 PLN (40 złotych Polskich!!!!!!!!!!) kupił transmisję KSW. Powiedziałem że chyba zwariowała a ona wciska że warto zebrać znajomych i wspólnie oglądać. Wyśmiałem ją i powiedziałem żeby przekazała dla swoich przełożonych że Polacy to nie są idioci.
i weź taką ruchaj mutantkę
KSW to cyrk... MMA to nie sport na Polskie warunki. U nas to się Barman z jakimś Yeti musi napierdalać żeby ktoś to obejrzał. I te walki Pudziana... Cyrk na kółkach. Żałuję bo liczyłem na jakąś nową rodzimą federację, Khalidow zapowiadał się świetnie, ale szybko przeszedł boom na czeczeńskiego p4triot3 i zaczęło się szukanie widza na siłę. Hit następnej gali: Antonio Banderas vs Steven Hawking.
@up pierdolisz
Rozal i Materla ladnie dojebali i milo sie walke ogladalo
troche mi stream lagowal ale nie bylo tragedi
Rozal i Materla ladnie dojebali i milo sie walke ogladalo
troche mi stream lagowal ale nie bylo tragedi
BongmanFannajtinajn napisał/a:
Hit następnej gali: Antonio Banderas vs Steven Hawking.
Hawking zapewne unikałby walki w stójce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów