📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
haha, zauważcie jeszcze, że jak podjeżdża drugi samochód i daje bilet do "skasowania" to szlaban się otwiera czyli biletu też nie potrafiła "skasować" hahaha
za każdym razem zadaje to sobie to samo pytanie :
co kurwa trzeba mieć w głowie żeby wpaść na tak genialny pomysł ?
co kurwa trzeba mieć w głowie żeby wpaść na tak genialny pomysł ?
Cytat z niedawno przeczytanego artykułu. Ciężko się nie zgodzić widząc takie sytuacje jak na filmie.
"Jestem lekarzem, chirurgiem, pracuję w oddziale ratunkowym jednego z największych warszawskich szpitali klinicznych. [...] A wiecie Państwo kto jest, też w moich statystykach, absolutnym numerem jeden jeśli chodzi o liczbę ofiar? Jest to pani lat 30-40, trzeźwa, w dobrym, służbowym samochodzie, przejeżdżająca pieszego na pasach. To się zdarza CODZIENNIE, i to kilka - kilkanaście razy dziennie."
wyborcza.pl/1,82949,6828746,Morderca_jest_kim_innym_niz_to_opisuja_med...
"Jestem lekarzem, chirurgiem, pracuję w oddziale ratunkowym jednego z największych warszawskich szpitali klinicznych. [...] A wiecie Państwo kto jest, też w moich statystykach, absolutnym numerem jeden jeśli chodzi o liczbę ofiar? Jest to pani lat 30-40, trzeźwa, w dobrym, służbowym samochodzie, przejeżdżająca pieszego na pasach. To się zdarza CODZIENNIE, i to kilka - kilkanaście razy dziennie."
wyborcza.pl/1,82949,6828746,Morderca_jest_kim_innym_niz_to_opisuja_med...
lukaszdzi napisał/a:
A ta druga jebnięta karte wkłada, może myśli że szlaban się otwiera do przodu a nie w górę
A może szkoda jej czasu jaki wykupiła na parkowanie , kiedyś takie karty(podobne do czipowych) można było kupić w kiosku i doładować.
No nie możliwe, że można być aż tak tEMpym...no po prostu nie...
Kolejna, która dostała prawko za chwycenie "właściwego" drążka?
BTW, zachowuje się jak by nic się nie stało i chyba jej się zdaje, że za ten szlaban płacić nie będzie...
BTW, zachowuje się jak by nic się nie stało i chyba jej się zdaje, że za ten szlaban płacić nie będzie...
gruba tępa larwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów