Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bb20 2014-02-17, 23:01 2
takto to umieją tyłeczkiem poruszać, a jak przyjdzie co do czego to jak kłoda i na misjonarza...
Zgłoś
g................t 2014-02-17, 23:03 15
wgl

wgl

wgl

Ja pierdole, czy tak trudno jest napisać dwie dodatkowe litery, zamiast używać tego gimbusiarskiego, gówniarskiego skracania?
Zgłoś
Gunerr 2014-02-17, 23:03
Taką to bym nawet od czasu do czasu z tej kuchni wypuścił
Zgłoś
raper900 2014-02-17, 23:11 4
Juust1ce napisał/a:

Wreszcie doczekaliśmy się chwili, w której kobieta znajduję się tam gdzie powinna być

Ty się kurwa zdecyduj, kobieta czy ty? Nie mam pojęcia co skłania ludzi do wciśnięcia ALTa na końcu tego słowa? Przecież to nawet po przeczytaniu brzmi chujowo.
Zgłoś
soho 2014-02-17, 23:16 2
Tak jakoś mi się skojarzyło

Fajnie kręci

Zgłoś
ZDMZaurJerzy 2014-02-17, 23:20
Dlaczego mężczyźni nie machają tak dupą?
Bo jaja.
Zgłoś
Juust1ce 2014-02-17, 23:21 1
6x/3x up, jebani kurwa humaniści sie znalezli, pierdolcie sie, w kwestii znajduje-literowka wgl-chuj cie to, zamiast sie zamknac i ogladac filmik to beda pierdolic.
Zgłoś
Pleso93 2014-02-17, 23:25 5
ZdupyDOmordyZaurJerzy napisał/a:

Dlaczego mężczyźni nie machają tak dupą?
Bo jaja.

Bo to pedalskie.
Zgłoś
EwelinyStara 2014-02-17, 23:27 1
gordonviet, 3. Kurwa. Litery.
Zgłoś
Catacombe 2014-02-17, 23:27
Czekam jeszcze na użytkownika Smutas co napisze że to patola że kobieta po domu chodzi w dresach.
Zgłoś
immikofreako 2014-02-17, 23:37
japierdole znowu naczelna gwardia pryszczatych koniobijcow zobaczyla gibajaca sie 40tke i kawalek golej skory i juz wrzeszczy: ruchalbym, jebalbym waaaaa kurwa walilbym!!! Jak wy wylazicie latem na dwor? ze stojacymi chujami za przeproszeniem?
Zgłoś
Belmondos 2014-02-17, 23:52
wiedzialem, zeby nie ogladac :/ tylko sie wku*wilem, ze nie mam swojej kobiety...
Zgłoś
x................s 2014-02-18, 0:11
po ryju to max 100pln/h
Zgłoś
Bedzial 2014-02-18, 0:27 1
lipiak123 napisał/a:

Booże za ruchałbym ją na śmierć. Nie z tego powodu ze mi sie podoba, lecz z tego ze ma cycki i w miare jebliwą dupe. Nie ruchałem już dawno, jak bym jej wjebał swojego kutasa w dupe to każdy kto by go z niej wyciągnłą mógł by się nazywać Królem Arturem !!

Ps. nie przypierdalajcie się o literówki, ciężko jest pisać jedną ręką.

Wroc na swojego kwejka.
Zgłoś
Rulkowsky 2014-02-18, 0:49
O kurwa dziurę maja w podłodze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem