📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
już niech Ci francuzi się od niej odpierdolą bo podczas II wojny światowej wyglądali tak jak ona... albo i gorzej O_o'
Jeżeli kobieta chce iść do wojska, musi mieć taką wytrzymałość jak mężczyzna. Jak nie ma, to kurwa do wojska nie idzie. Nikt po kobietę nie będzie transportera specjalnie wysyłał jak reszta dobiegła, niech sobie to wreszcie uświadomią.
Idźcie panowie swoje rurki przed lusterkiem poprzymierzać. Tyle tu kozaków a do wojska nie poszedł żaden. I faktycznie pokazując jedną kobietę w wojsku już wiecie wszystko, spoko
tłumaczenie to ściema, ale i tak zajebiście ukazuje baby w wojsku
(po prostu kazali jej się ogarnąć i wrócić)
(po prostu kazali jej się ogarnąć i wrócić)
Niektóre się nadają Najlepsza ta, którą sędzia trzyma a i tak laska napierdala dwie kolejne
Są zawody gdzie o równouprawnieniu nie powinno być mowy, a lewackie pierdolenie tylko szkodzi kobietom, dla których domagają się równouprawnienia. Jednym z przykładów jest właśnie wojsko. Wyobraźcie sobie sytuację, że jest wojna i cały oddział, w którym są kobiety dostał się do niewoli. Co się potem dzieje? Oczywiście profilaktyczny brutalny gwałt zbiorowy i tragedia dla samych kobiet. Inne zawody, w których nie powinny pracować kobiety to Policja, Straż Pożarna, GOPR, TOPR, WOPR i wiele wiele innych.
Snajper88 napisał/a:
Francuzi na froncie? Niezły joke
Wróg zaatakował od tyłu.
...lepiej brzmi po angielsku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów