📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo przykro się to ogląda. Młoda kobieta, normalnie ubrana, całkiem atrakcyjna z wyglądu. Widocznie nie mogła wejść do swojego mieszkania, być może zgubiła klucze albo została okradziona. Wygląda na w stanie po spożyciu alkoholu. Może gdzieś z imprezy wracała. W każdym razie wybrała najgorsze rozwiązanie z możliwych. Mogła spróbować znaleźć kogoś żeby ją przenocował. Na pewno dużo ludzi by chciało jej pomóc. Ja na pewno bym ją przyjął.
JG800 napisał/a:
Czekałem, czy spróbuje jeszcze głową - ale niestety nie. Szkoda.
Dokładnie to samo pomyślałem szkoda ze glowa się tam jeszcze nie wjebala tepa dzida
Cytując klasyka: I bardzo kurwa dobrze
No i tacy ludzie potem twierdzą, że to na kierowcy spoczywa odpowiedzialność za pieszego... oni się pokaleczą i zabiją byle czym, i będą mieli o to pretensję do każdego tylko nie do siebie.
Flodzia a ty jesteś idiotą czy idiotką, że takie samoupodlenie kobiet stosujesz ?
Zapamiętaj sobie raz na zawsze formy żeńskie są bardziej godne.
W dodatku chodzi o poprawne definiowane pojęć
wandalka, wandalce, wandalką, wandalkę, wandalki, wandalko
wandalkach, wandalkami, wandalkom
wandalek.
Zapamiętaj sobie raz na zawsze formy żeńskie są bardziej godne.
W dodatku chodzi o poprawne definiowane pojęć
wandalka, wandalce, wandalką, wandalkę, wandalki, wandalko
wandalkach, wandalkami, wandalkom
wandalek.
Takiej tępej kurwie to aż strach do mordy podać
Jeszcze ze dwa podejścia pod te drzwi i samobója nie świadomie by na sobie popełniła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów