"Abby Martin, prezenterka rosyjskiej telewizji Russia Today, która w większości przypadków podaje informacje zgodnie z linią Kremla, na żywo wygłosiła ostre oświadczenie, jak to określiła, prosto z serca. Powiedziała, że to, że pracuje w RT, nie znaczy, że nie jest niezależna i popiera to, co dzieje się na Ukrainie. - Jestem przeciwna jakiejkolwiek interwencji jakiegokolwiek państwa w sprawy innego suwerennego państwa. I nie będę tu siedzieć i usprawiedliwiać agresji militarnej. Sercem jestem ze społeczeństwem Ukrainy - powiedziała" Miejsce w łagrze już czeka...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaka normalna stacja puściła by to nie dość że na żywo to jeszcze pozwoliła dokończyć gdy słyszy że coś się kroi.
Ogólnie wejścia na żywo są opóźniane o kilka sekund aby można było w razie czego puścić reklamy czy wyłączyć dźwięk (problemy techniczne). Zwłaszcza w studiach gdzie reporter może się zrzygać czy zemdleć.
To musiała być jakaś zaplanowana akcja, nie wiem co ma na celu, może chcą wyłowić takich właśnie "bohaterów" i zawczasu ich zwolnić.
Ogólnie wejścia na żywo są opóźniane o kilka sekund aby można było w razie czego puścić reklamy czy wyłączyć dźwięk (problemy techniczne). Zwłaszcza w studiach gdzie reporter może się zrzygać czy zemdleć.
To musiała być jakaś zaplanowana akcja, nie wiem co ma na celu, może chcą wyłowić takich właśnie "bohaterów" i zawczasu ich zwolnić.
już pewnie opierdala pały w łagrze na krańcu świata ewentualnie gryzie glebe po samobójstwie .
"see you back tomorrow" oj nie sądze
Zsystemowana kurwa Jebać banderowców.
moje jaja są z Tobą razem kobieto ;D
Pewnie już ma zimowe wakacje zafundowane.
...Rowerzysta... napisał/a:
@Mardog
Angielskiego w szkole nie było?
A ja kurwa jestem na Polskim portalu czy zagranicznym? Jeden chuj czy umiem czy nie....
Rosyjska prezenterka nawija po angielsku w Rosji? Fucking Interesting...
@Gwardek proponuje wychylic troche nosa i poczytac tu i ówdzie... Russia today jest anglojezycznym programem informacyjnym o Rosji... Miedzy innymi po to aby zagraniczna opinia publiczna wiedziala co i jak.. Jak cos to hejtowac bo i tak nie bede patrzyl kto odp a kto nie;)
spiceman napisał/a:
Wejdż na harda tam zobaczysz prawdziwą kobietę z jajami
Niedługo na hardzie będzie jej ciało po tym jak strzeliła sobie sama 5 razy w twarz, podcięła sobie żyły, połamała żebra, udusiła się na pod koniec powiesiła.
Chciała być niezależna a wyszła na stronniczą. Ot, baba!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów