Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@: jak Ty tak samo jedziesz jak ten gość co muli lewy pas to jbać Cię .
Panie najmądrzejszy zapomniałeś że droga publiczna to nie tor la mans. Każdy ma prawo korzystać z lewego pasa nie przekraczając dopuszczalnej prędkości. Kolejny Sebastian z BMW co myśli że lewy pas jest tylko dla najlepszych samochodów.( sam mam BMW i mam na imię Sebastian) to jest droga dla wszystkich. A jebana była twoja matka na tyle tego vana i dlatego kierowca jechał wolno.
Nic nie widać,czemu jechał lewym a nagrywający prawym.tamten się qkurwił że mu drogę zajechał to go marginesem wyprzedzał ale nie poszło
Dokładnie, szkoda że uszedł cało. Żeby chociaż jakimś fragmentem z uszkodzonego dostał chuj jebany, blokujący lewy pas.
Widzę kolega ma udar przed monitorem. Upośledzony przepisowy pedał? Wsiadasz za kółko to stajesz się niebezpiecznym renegatem odizolowanym od możliwości przetrącenia Ci łba a jak wysiadasz to wracasz do postaci zwykłej pizdy?
Jak wysiadam to wracam do postaci pogromcy helupiarzy.
Zesrałeś się w gacie, czyli nie muszę pytać, czy też wolałbyś się rozjebać w rowie, niż wyprzedzić z prawej...
Idealny przykład upośledzonego przepisowego pedała - prawy wolny, ale przecież z prawej nie wolno wyprzedzać. Ja mu dam nauczkę, wjadę do rowu i się rozpierdolę, ale mu pokażę...
Na sadolu jest od chuja takich przepisowych pizdeczek, zapewne któraś zaraz obsra gacie
Prawka chyba nie masz... Wolno wyprzedzać z prawej strony ;D w razie jak byś chciał się do edukować to proszę : Wyprzedzanie z prawej strony jest dozwolone w kilku przypadkach: na jezdni jednokierunkowej z wytyczonymi pasami ruchu, na autostradzie i drodze ekspresowej (dwujezdniowej w jednym kierunku w terenie zabudowanym i trzyjezdniowej w terenie niezabudowanym).
Prawka chyba nie masz... Wolno wyprzedzać z prawej strony ;D w razie jak byś chciał się do edukować to proszę : Wyprzedzanie z prawej strony jest dozwolone w kilku przypadkach: na jezdni jednokierunkowej z wytyczonymi pasami ruchu, na autostradzie i drodze ekspresowej (dwujezdniowej w jednym kierunku w terenie zabudowanym i trzyjezdniowej w terenie niezabudowanym).
Ale masz humorek. Wiadomo że można ale nie na tej drodze. Na tej drodze winnym wypadku jest chuj z czarnej Kia więc nie rozumiem dlaczego wszyscy jadą po debilu z terenowki. Umyślne blokowanie i utrudnianie wyprzedzania jest zabronione, gdyż stwarza zagrożenie na drodze.
Jak wysiadam to wracam do postaci pogromcy helupiarzy.
Zesrałeś się w gacie, czyli nie muszę pytać, czy też wolałbyś się rozjebać w rowie, niż wyprzedzić z prawej...
Okej już nic nie musisz dodawać miałem rację.
Idealny przykład upośledzonego przepisowego pedała - prawy wolny, ale przecież z prawej nie wolno wyprzedzać. Ja mu dam nauczkę, wjadę do rowu i się rozpierdolę, ale mu pokażę...
Na sadolu jest od chuja takich przepisowych pizdeczek, zapewne któraś zaraz obsra gacie
Można wyprzedzać z prawej strony
Mam, przeszło ćwierć wieku (zrobiłem gdy miałem 16 lat), chyba nie zrozumiałeś do końca co napisałem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów