📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niesamowite, jak patrzyłem na ten filmik, do głowy mi nie przyszło, że mogłaby wybrać ten scenariusz wyjazdu Po prostu nikt z normalną fantazją nie wpadłby na taki sposób wyjeżdżania
Ja pierdolę, motyw 1:35. Ktoś zwolnił miejsce, a ta dalej cofa o kilka cm co jest kurwa nie tak z tym "kierowcą"?
To właśnie mam przed oczami jak jakaś babka mówi, że ją zastawili na parkingu
To już nie ma sensu oglądać takich rzeczy... Szkoda marnować czas na to...
Nauka nie poszła w las. Na końcu skapowała, ze jak cofa to w drugą stronę kierownicę powinna kręcić
01:50 - kurwa juz myslałem, że wyjeżdża, a tu taki chuj, dalej kombinuje..ja pierdole...zabrać, połamać i wyrzucić prawo jazdy, a kluczyk złamać w stacyjce i też wyjebać... JAK ona zdała prawo jazdy?(pomijając opcję z lodem)
Aż się chce jej podpowiedzieć w którą stronę teraz wykręcić. Ja rozumiem że w USA są inne standardy szkolenia kierowców ale to? Brak jakichkolwiek umiejętności...
Jakim cudem tacy ludzie otrzymują prawo jazdy? Jakim cudem oni w ogóle funkcjonują w społeczeństwie? Przecież to jest takie niedojebanie mózgowie, że ja nie wiem czy ta kobieta potrafi się sama wysrać i dobrze wytrzeć dupę...
Ten kierowca mialbyl problem z wyjechaniem nawet jakby ten parking byl pusty
Patrząc na tego kierowcę, nie wiem co myśleć. Człowiek faktycznie upośledzony umysłowo, który cierpi i nie ma pełnej władzy nad swoim ciałem poradziłby sobie z tym szybciej. Kurwa wśród zwierząt nie spotykamy tak ujebanego bezmózgowia.
Ja też nie lubię tych chujków co stają równolegle przy parkowaniu prostopadłym, bo nawet nie mają pojęcia jak utrudniają wyjazd kierowcom większych samochodów zaparkowanych przodem.
a ta tępa cipa nawet nie zauważyła że ten czarny z tyłu odjechał
a ta tępa cipa nawet nie zauważyła że ten czarny z tyłu odjechał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów