nie lekceważcie kobiet za kierownicą ! !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oj, chyba mieli tylko trupa skasować, a tu klops i przypadkowego dostawczaka złapali.
Lepiej grają niż połowa aktorów w polskich "hitach", ale coś mi się wydaję, że scenariusz nie obejmował jebnięcia w tego Trafica.
Dobrą sobie robią reklamę na jew tubie, a Wy to łykacie jak młode pelikany.
jurasienko napisał/a:
Są dwie opcje
Jeżeli facet faktycznie był upierdliwy i nie chciał przestawić tego cacka, to brawa dla kobiety. Mogła mu jeszcze po ryju przejechać.
Jeśli nie mógł przestawić auta, a babsztyl przejechał nie rozumiejąc sytuacji to zaserwowałbym ciężkiego kapiszona na morde.
Ludzie. Kurwa, czy wy nie możecie sie po ludzku dogadać? Emocje poniosły dwie strony, a skutki są jakie są.
A niby czemu miał przestawiać samochód?!? Miejsca było dość, żeby wyjechać, zwłaszcza że jeszcze z tyłu miała miejsce. Jak nie umie jeździć to niech się na bryczkę przesiądzie durna pizda.
No i super. Pokazała. Koleś pewnie na spokojnie zadzwonił na psy, odszkodowanie dostał, pizda mandat, punkty i poczucie, że lepiej męża/kolegi idioty nie słuchać i pomyśleć, zanim zacznie się działać.
szkoda całkowita - wypłata według wartości auta jakieś całe 1500 zł
ellsworth napisał/a:
A niby czemu miał przestawiać samochód?!? Miejsca było dość, żeby wyjechać, zwłaszcza że jeszcze z tyłu miała miejsce. Jak nie umie jeździć to niech się na bryczkę przesiądzie durna pizda.
Masz parkować auto w taki sposób, żeby nikomu nie utrudniać ani nie uniemożliwiać wyjazdu/ przejazdu.
Ja tam uważam, że babka dobrze zrobiła, bo ludzie to straszne kurwy i ciężko jest się z kimkolwiek dogadać, co mu szkodziło przestawić to autko, żal dupe ścisnął, że ktoś ma tracka, to pokażę jakim jestem chujem i nie przeparkuje auta, nawet jak był wypity mógł jej dać klucze by przeparkowała. Jedyne co mnie ciekawi to czy to prawda
dresiarz cały szczęśliwy bo z odszkodowania kupi nową furę, nowy dres i jeszcze zostanie, żeby się napierdolić porządnie.
Pół sadola chyba nie wie co to parkowanie równoległe... przecież nie trzeba być mistrzem kierownicy by stamtąd wyjechać. Jeszcze zjeby piszą że facet po mordzie powinien dostac... no jak można być takim zjebem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów