i takie właśnie skutki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pomijając już jazdę lewym pasem i zapierdalanie po zaśnieżonej drodze...
Kurwa, tyle razy się mówi: "nie dawaj kobiecie auta", to kurwa wszystko jak krew w piach. Kurwa rozumiem jakby jechała matizem czy innym piździkiem, fakt - im mniejsze tym lepsze dla kobiety (hehe Sadole, nie róbcie sobie tej nadziei, bo nie ma tu żadnej analogii ), no ale to mercedes, kobieta nie ogarnie już samego auta tej klasy, a co dopiero tej mocy (przyjmijmy, że to zdrowy i rozsądny merc). Kurwa, jebane kułaki-nuworysze.
A z resztą chuj z nimi.
Kurwa, tyle razy się mówi: "nie dawaj kobiecie auta", to kurwa wszystko jak krew w piach. Kurwa rozumiem jakby jechała matizem czy innym piździkiem, fakt - im mniejsze tym lepsze dla kobiety (hehe Sadole, nie róbcie sobie tej nadziei, bo nie ma tu żadnej analogii ), no ale to mercedes, kobieta nie ogarnie już samego auta tej klasy, a co dopiero tej mocy (przyjmijmy, że to zdrowy i rozsądny merc). Kurwa, jebane kułaki-nuworysze.
A z resztą chuj z nimi.
Z przodu gwiazda- chuj nie jazda
Jak się nie potrafi jeździć zimą, to jeździ się wolniej.
Golfem tak nie zrobisz
Rosjanie chyba nie rozumieją zasady dostosowania prędkości do warunków panujących na drodze.
jebac to ! Lece bokiem , hamulec! Chuj, ze rozjebie auto, zatrzymam sie! < tak mysla kobiety...
A nie koniecznie to byl naped na tyl, ja osttnio (na przod) - ponad 90kmh oblodzona droga i zakret.. lecialem bokiem, na szczescie ogarnalem sytuacje gazem, i kreceniem kierwonicy (jak kubica) i tylko blotem ujebalem furke.
A nie koniecznie to byl naped na tyl, ja osttnio (na przod) - ponad 90kmh oblodzona droga i zakret.. lecialem bokiem, na szczescie ogarnalem sytuacje gazem, i kreceniem kierwonicy (jak kubica) i tylko blotem ujebalem furke.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Same tempe chuje tutaj
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@MaczoJuh: Tutaj na pewno był napęd na tył. Tak na oko to jest to przynajmniej E klasa, a może nawet Ska W220. Jak tylko zobaczyłem, że zaczyna zmieniać pas to wiedziałem, że tak sie skończy
Cytat:
jebac to ! Lece bokiem , hamulec! Chuj, ze rozjebie auto, zatrzymam sie! < tak mysla kobiety...
Kobiety jeżdżą tak, jak je nauczysz imbecylu! Jeśli kobieta ma za "instruktora" takiego samego głąba jak ty, to nie ma co się dziwić, że jeździ jak ostatnia pizda. Zrozum debilu, że samo prawko w kobiecym portfelu nie oznacza, że potrafi ona jeździć! Jeśli masz prawo jazdy i jeździsz na co dzień powiedzmy 50 km to pewnie potrafisz ogarnąć furę w ekstremalnej sytuacji (w co wątpię).
Cytat:
A nie koniecznie to byl naped na tyl, ja osttnio (na przod) - ponad 90kmh oblodzona droga i zakret.. lecialem bokiem, na szczescie ogarnalem sytuacje gazem, i kreceniem kierwonicy (jak kubica)
No właśnie napęd na przód! Ale i tak mi się wierzyć nie chcę, że leciałeś 90 km/h na oblodzonej drodze w zakręcie i dałeś radę wyprowadzić auto gazem i kierownicą. Gdyby na drodze faktycznie był LÓD to po prostu skończyłbyś w rowie czy chuj wie co tam było na poboczu!
To co ty prawisz człowieku nadaje się do "śmiechu warte"
Rok temu jechałem po prawdziwym lodzie ( a robię rocznie 80 000 km) i uwierz mi, nie dało się ruszyć dieslem na samym sprzęgle, po prostu koła buksowały w miejscu. Odcinek 2 km gdzie zazwyczaj przejeżdżam w 2 minuty przejechałem w pół godziny, nigdy nie byłem bardziej zesrany niż podczas tamtej jazdy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów