📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hampelek napisał/a:
To jest ładna kobitka i wywija za konsoletą (mimo Sync`a)
Tutaj jak sama udawadniala, nie ma synca. Nie świeci sie nawet...
@jakjawasnienawidze
masz moze link? do tej wstawki
masz moze link? do tej wstawki
POLAK_nie_polaczek napisał/a:
Sympatyczna dziewczyna, ale z niczym nie wymiata niestety, raz, że to cd playery, a nie placki(czytaj: w chuj łatwiej), a dwa to ona mało co tam robi
o kurwa jeszcze lepiej "cd playery" gdzie ty tutaj kolego widzisz odtwarzacze cd. To jest patałachu kontroler midi, domyślam się, że jesteś następnym pseudo dejotem których jest teraz od zajebania, jest łatwiej ale przynajmniej typiara ma skyyla i potrafi na kontrolerze więcej niż nie jeden puszczacz grający w klubie.
albo złe synchro z obrazem albo coś ściemnia
bardzo sympatyczna do tego muzyka dobra!
Dobrze seta odpaliła. Swoją drogą ciekawe jak jej idzie obsługa patelni. Bo żarcie to też pewnie gotowe podaje i mówi że własne ...
KozaDrwala napisał/a:
Autor tematu pewnie pomylił linki Dla zainteresowanych, kobitka to Juicy M.
Ku*wa uprzedziłeś mnie, on jest dobra w tym co robi .
wilQist napisał/a:
Gdzie ona ma słuchawki o.O
Otóż ona miksuje te kawałki bez słuchawek, na swoim kanale ma filmik prezentujący / uczący jak ogarnąć tą technikę.
Pozdro.
Posiadanie kontrolera MIDI jeszcze nie czyni z człowieka DJ'a! Miksowanie na kontrolerze jest tak banalnie proste, praktycznie cały sprzęt odwala za ciebie robotę. Jest SYNC, jest licznik BPM! Na ekranie komputera jest wyświetlona struktura danego utworu, więc wystarczy szybko policzyć frazy i już wiesz kiedy zrobić przejście bez użycia odsłuchu w słuchawkach! Wystarczy wcisnąć "Play" i "Sync" i już mamy pięknie nałożone na siebie dwa utwory. Skoro jest funkcja Sync to suwak odpowiadający za tempo utworu (pitch) jest całkowicie zbędny... Więc moim zdaniem dziewczyna na tym filmie nie zaprezentowała żadnych ponad przeciętnych umiejętności... Oczywiście życzę jej jak najlepiej, niech się uczy dziewczyna, ale nazywanie ją DJ'em i zachwycanie się jej "umiejętnościami" to dla mnie objaw albo braku podstawowej wiedzy na ten temat, albo głupoty.
Irondew napisał/a:
Gdzie ta ładna kobieta?
on napisał ,że ładna bo to jego dziewczyna . Ehh dziewczyna z mojego miasta gra grą , ale jej zachowanie jest mega idiotyczne
Wgl ta dziewczyna jest jakaś uszkodzona , nie wie do czego służy deska do prasowania , założyła obrus na deske postawiła sprzęt i cieszy ryjca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów