18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Australijka Alicia Gali podczas wykonywania swych obowiązków w pracy została odurzona narkotykiem a następnie brutalnie zgwałcona przez współpracowników. Wszystko wydarzyło się w jednym z hoteli w Zjednoczonych Emiratach Arabskich.

Sytuacja miała miejsce w 2008 roku, lecz pokrzywdzona swój sekret wyjawiła dopiero kilka dni temu. Wywiad z Alicią przeprowadziła telewizja Sunday Night. Młoda Australijka otrzymała propozycję pracy w jednej z najbardziej renomowanych sieci hotelowych na świecie – Starwood. Decydując się na pracę w hotelu Le Merdien Al Aqah w Dubaju, kobieta na pewno nie spodziewała się tego, jak potoczą się jej losy. Podczas pracy przy komputerze została odurzona narkotykiem, który dosypano do jej szklanki. Natychmiast straciła przytomność. Ocknęła się w momencie gwałtu, którego dokonywali na niej jej trzej koledzy z pracy. Z ogromnym trudem i wysiłkiem dotarła do szpitala. Wówczas nie zdawała sobie sprawy z konsekwencji zdarzenia, które miało miejsce…

Szariackie prawo panujące w ZEA przewiduje oskarżenie kogoś o gwałt jedynie w przypadku, gdy sprawca sam się do tego przyzna lub gdy pokrzywdzony przedstawi zaświadczenie czterech świadków, którzy są dorosłymi mężczyznami i zarazem muzułmanami. Niestety sprawcy nie przyznali się do winy, wobec czego Alicia została oskarżona o nielegalne współżycie pozamałżeńskie. Skazano ją na osiem miesięcy pozbawienia wolności.

Brutalnie zgwałcona kobieta nie otrzymała pomocy. Islamskie prawo przyniosło jej karę więzienia.

Źródło: euroislam.pl, huffingtonpost.com

Read more: pch24.pl/kobieta-zgwalcona-przez-muzulmanow-trafila-do-wiezienia,15098...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
NieWiemZeWiem 2013-05-25, 11:40 11
Do zdarzenia doszło w nocy 23 grudnia 2012 r. w domu przy Claremont Street w Lincoln, kiedy jednego z Polaków obudził hałas dochodzący zza drzwi sypialni. Mężczyzna podszedł i otworzył drzwi. Jego oczom ukazał się trzymający zapalniczkę w ręku 29-letni Gary Wilson. Imigrant zauważył także, że cała podłoga była polana cieczą o zapachu benzyny.

"Wiem co robię. Chcesz się zabawić?" - po tych słowach 29-letni Brytyjczyk odpalił zapalniczkę. Na szczęście szybko pojawił się drugi polski współlokator, który obezwładnił dręczyciela. Jak się później okazało, miała to być zemsta Wilsona za domniemaną kradzież ze wspólnej łazienki żelu pod prysznic.

Widzicie słowo imigrant? Kurwa jebany onet to polaka nazwie imigrantem ale jebanych brudasów uz nazywaja "złą młodzieżą" lub " nieeuropejskie rysy" no kurwa
Zgłoś
wandal1990 2013-05-25, 11:42 1
zajmijcie się poważnymi tematami a nie koziojebcami mordującymi kobiety. Np tym, chcę sobie strzepać do video z tą panią. Ktoś wie jak się nazywa? e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/9adead478108e724f569260bafc7b78809d81d66
Zgłoś
M................x 2013-05-25, 11:42 6
kLinek_Analny napisał/a:

Ale jednak arab to arab, odmienność, egzotyka. Od was polaczki znacznie lepszy

Weź się wsadź z powrotem w odbyt szwabów u których myjesz naczynia i wypierdalaj z takimi określeniami.
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2013-05-25, 11:56
wandal1990 napisał/a:

zajmijcie się poważnymi tematami a nie koziojebcami mordującymi kobiety. Np tym, chcę sobie strzepać do video z tą panią. Ktoś wie jak się nazywa? e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/9adead478108e724f569260bafc7b78809d81d66

Veruca James miłego fapania
Zgłoś
R................t 2013-05-25, 11:59
Co za ludzie, kurwa... Kompletnie wyłączone myślenie, brak jakiegolwiek sumienia czy intuicji mówiącej nam, co jest właściwe. Wszystko usprawiedliwiane jakąś pierdoloną książką. Jeszcze idzie zrozumieć, gdy ciapaty tłum, a raczej stado, obnaży i zerżnie białą reporterkę - okej, jest tam niebezpiecznie, jest bydło - takie coś mogło się zdarzyć i kobieta musiała się liczyć z ryzykiem (pewnie w myśl złotej sentencji : " bez ryzyka nie ma zabawy " ), ale w ZEA? Na dodatek w renomowanym hotelu? Myślałem, że ten kraj, to lepsza strona brudasów - jak widać jest nieco inaczej. Oczywiście każdy ma rogate myśli o koleżankach, dziewczynach mijanych na chodnikach itp., ale, kurwa, pozostaje to w sferze myślowej i jest wtedy prawidłowe. Boli mnie, gdy biała kobieta daje dupy muzułmaninowi, najgorzej brudnemu i czarnemu.
Zgłoś
ciunex 2013-05-25, 12:11 6
Zgłoś
tekkit 2013-05-25, 12:17
a idiotki leca na szarmanckich ciapuli ;D
Zgłoś
Ronoaro 2013-05-25, 13:19
Gdzie jesteś Shatter napisz coś miłego o swoich kolorowych braciach. Gdzie jesteś, wlazłeś im już tak głeboko w dupę, że wyleżć nie możesz?
Zgłoś
Anders Breivik 2013-05-25, 13:28
Głupia cipa, na chuj się pchała do kebabolandu
Zgłoś
kasia978 2013-05-25, 13:28
Ja tam wolę polskich facetów. Wyjście za arabusa to zdrada narodowa:p
Zgłoś
Dobrutro 2013-05-25, 13:38
kasia978 napisał/a:

Ja tam wolę polskich facetów. Wyjście za arabusa to zdrada narodowa:p

Przecież muzułmanie nie żenią się z kobietami. Facet tylko podpisuje kontrakt na zakup niewolnicy, od tej pory kobieta nie ma nic do gadania.
Zgłoś
Matuch90 2013-05-25, 13:40
Chodzę po różnych klubach i lokalach od czasu do czasu. Jak widzę te nasze krajowe szmaty z maślanym wzrokiem, zachwycające się tymi brudasami, to mam ochotę podejść i napluć w mordę.
Kurewki.
Zgłoś
Pogos 2013-05-25, 13:47
Co to za jakaś nowa moda się pojawiła na sadolu żeby ciapatych nazywać muzułmanami
przecież ich się kurwa do zwierząt nie da porównać...
Zgłoś
Lodzik 2013-05-25, 14:10
Wszystkie zgwałcone kobiety są same sobie winne, szczególnie te które zadają się z ciapatymi. Powinny siedzieć w domu, a nie wychodzić do klubów czy gdzie tam poznają tych ciapatych. A najlepiej to żeby każda kobieta na świecie popełniła samobójstwo, brak płci pięknej brak gwałtów na kobietach.
A co do Polek nadziewających się na dzidy facetów z innych krajów, to głupie pizdeczki, powinny zwracać tylko uwagę na Polskich samców, w końcu są tacy zakompleksieni i nie potrafiący podejmować decyzji kiedy naprawdę trzeba prawdziwi mężczyźni, czyste marzenie.
Zgłoś
ba1shun 2013-05-25, 14:30 4

Takie moje marzenie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem