Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Och straszny sadyzm, psiukają szlauchem porysowany kredą chodniczek. Najbardziej sadystyczny w tym materiale jest odtwarzacz liveleaka...
Żal dupę ściska jak ostatnio patrzę, co wy robicie z tym portalem, niedorajdy.
Nawet porządnie spierdolić portalu nie potraficie, tylko jakimiś takimi nieudacznikowatymi półśrodkami...
Nic nie potraficie. Jesteście zbędni i bezwartościowi.
Amen człowieku. Amen. Lepiej tego ująć się nie da.
Nawet porządnie sp***olić portalu nie potraficie, tylko jakimiś takimi nieudacznikowatymi półśrodkami...
No to niezle się janusz zesrał xD
zróbmy liste gimbozjebów
Recydywista, loczenty, mygyry, mazga50, palililili, Klama, klaser11, Doktor511, Misiek_KRK, tonieja, beatas, wdowa40, abrakadabra1112, Piotr641, dogip, leho, Nikt_nie, Feniks2605, Mr.S, maksymilian45, TaboretParaRolek, Mors_Nigra, syulung, pekka satan, Abernikula, zajac1190, Piotr.Peter, kamilpb95, Człowieku, Setegi, ishidar, kozley, Krwawy, Kicosławek, Jutinka, sk***ensyn, jimiq, Konstantynopolczyk
Uuuu lista gimbozjebów. Jak bardzo trzeba być spierdolonym by marnować na to czas?
Pyszny trzask pękających odbytów tutaj. Mniam
Och straszny sadyzm, psiukają szlauchem porysowany kredą chodniczek. Najbardziej sadystyczny w tym materiale jest odtwarzacz liveleaka...
Nawet porządnie sp***olić portalu nie potraficie, tylko jakimiś takimi nieudacznikowatymi półśrodkami...
Aż mi się przypomniało:
-you are sucha a loser! If there was a contest for losers you would be 2nd!
-why i'm not first
-Cause you're a LOSER!
To podpada pod przemoc psychiczną...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów