Oglądałem kilkanaście razy i cały czas mi się to podoba To co sadysci lubia najbardziej Panny i Hooliganka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole co z was za gamonie to jest ustawka tak jak u nas faceci sie leja bo jak byscie nie zauwazyli to na poczatki na dole jest herb Sparaka Moskwa. Czyli krótko i na temat : ROSJA
Może Ty lubisz takie "kobiety", baby napierdalające się po twarzach+poryta "muza", pokurwiałe combo wrzuciłeś bo mnie osobiście w ogóle taka kombinacja nie kręci - wręcz przeciwnie budzi niechęć i pogardę. Za innych sadoli jednak nie będę się wypowiadał.
Cienizna - założe się że bym wszystkim pojedynczo wpierdolił
co to za nuta ;D ?
@Jeżż
Ale z Ciebie hardcore, no naprawdę.
Jeśli chodzi o muzykę - jak dla mnie najlepszy kawałek Skrillexa. A co do "kobiet" - nawet nie chciałbym znać takich dziewczyn. Same bydło.
Ale z Ciebie hardcore, no naprawdę.
Jeśli chodzi o muzykę - jak dla mnie najlepszy kawałek Skrillexa. A co do "kobiet" - nawet nie chciałbym znać takich dziewczyn. Same bydło.
Kamerzysta też inteligent. Krecić filmik pod slońce
gimbaza po ostatniej lekcji przed wolnym ;p
Nigdy tak nie pisze... ale... po prostu musze... chujowe panienki i chujowa muza...
Podbijam, co to za beat? Tylko nie piszczcie klasycznie wiertarka feat remont...
Aaa ok dobra teraz już widzę, dzięki bigosik
Aaa ok dobra teraz już widzę, dzięki bigosik
Bigosik - ale z ciebie mistrz ironii - fajnie że chociaż jeden łyknął tą moją nędzną prowokacje.
Rems napisał/a:
zwykłe głupie kurwy, które pewnie klną jak pojebane, jarają szlug za szlugiem i lubią się najebać czyli tzw. elita.
I cały Twój post poszedł się jebać... Są też laski, które lubią się bić i wcale nie muszą "klnąć jak pojebane", jarać i pić.
Przy takim rozmachu za 1000 lat ewolucja wykształci kobietom penisy, niektorzy z facetów już teraz mają cipki... PATOLOGIA
Zastanawia mnie dlaczego kamerzysta trzyma miecz świetlny..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów