Kobieta za kurs miała zapłacić 520 rubli, dała dwa banknoty - 500 i 100 rubli, na jej nieszczęście, drugi banknot był lekko rozdarty..
Zwróciła mu uwagę, żeby nie palił
Urkry to ta sama kultura co Ruskie, bo od nich się wywodzi,i dokładnie tak samo nas wyzwalali, jebana amebo.
Jebana amebo, Kijów jest kilkaset lat starszy od Moskwy. Ciężko, żeby to Ukraińcy się wywodzili od Rosjan. A Ruscy niszczyli polski naród przez kilka ostatnich stuleci. Zabory, rusyfikacja, wywózki na Sybir - coś ci to mówi?
"Co do księży.... Ciekawe co z nimi będzie jak nas zislamizują."
Zislamizują tylko tchórzy. Ja będę do nich napierdalał z kalibru .50, i będę dzielił kulki równo i sprawiedliwie, jak prawdziwy Chrześcijanin., a ty, to jak tam chcesz.
W jaki sposób "nas zislamizują"? Wytłumacz geniuszu
Ale to, ze dla was jest to bulwersujące, nic nie znaczy, to po prostu inna kultura.
Czy ktos sie oburza, jak afrykanie chodzą z nagimi pindolami czy piersiami? Albo ze od tysięcy lat budują chatki z błota i kijków? Nie. Dlaczego? Bo to INNA KULTURA.
Na wschodzie silny agresywny mężczyzna jest atrakcyjny - to inna kultura.
Problem w tym, ze ktos wmawia wydawałoby się normalnym ludziom ( a oni w to wierzą), że mają dzikich przyjmowac pod swoj dach i sie z nimi bratac. Wtedy sceny jak wyzej mamy u siebie.
Prosto. Jak Niemców czy innych Francuzów albo Norwegow. Zobacz sobie listę najczęściej nadawanych tam imion i dawaj dawaj, wykaz mi błąd w rozumowaniu.
I to świadczy o islamizacji?!
Nie, to że Twoją córke, matkę czy kochankę wyrucha ciapatych a dziecko nazwie Mohamad o niczym nie świadczy. A w żadnym wypadku o islamizacji.
Te proruSSkie młotki nie mają najmniejszego pojęcia o historii, więc daruj tym prostakom. Coś tam usłyszeli o "riezaniu Lachiw", ale gówno wiedzą o co chodziło
To się popisałeś
.
.
Haha, post gościa który pisze "proruSSkie". Te, historyk! A o SS Galizien słyszałeś? A może o narodowości najokrutniejszych kapo w niemieckich obozach zagłady? Vide Gross-Rosen i budowa kompleksu Riese, takie pierwsze z rzędu. Człowieczku, daj se spokój, bo się kompromitujesz albo po prostu jesteś trollem.Ciężko mi uwierzyć, że można być takim ignorantem z IQ na poziomie numeru buta.
A nie, czekaj. Czego ja oczekuję? Że poszukasz jakichkolwiek informacji na ten temat? Że nie wyprzesz tego bo zakłóca to twój wewnętrzny światopogląd? Że w ogóle jesteś w stanie łączyć fakty i czytać ze zrozumieniem? Możesz już wracać do swojego kółeczka wzajemnej masturbacji pt. "jebać Putina, polaków trochę mniej, kocham UA".
darek1234 to upadliniec ewentualnie fajno uapdliniec. Zasadniczo bez różnicy i od takich śmieci nie ma co oczekiwać merytorycznej i konstruktywnej dyskusji.