📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja zawsze chciałem wyruchać japonkę (nie żadną inną skośnooką ino japonkę) są takie słodkie trochę jak dzieci z downem. turczynkę jebałem, murzynki nie miałem okazji ale chyba bym się brzydził murzyni śmierdzą...
Czekałem aż zaczną tańczyć i śpiewać :V
Gadajcie co chcecie, ale niektórzy producenci klawiatur zalecają mycie ich w zmywarce
Te studia pożerają zdecydowanie za dużo czasu...
Gegi napisał/a:
99% sadoli nawet nie ma pojecia ze bez baterii mozna praktycznie kazda elektronike myc pod bierzaca woda.
Tak ? A co powiesz o osadzie z wody? A o elementach metalowych które będą rdzewieć? Chuja się znasz, ale się wypowiesz....
jak nie było baterii to jeszcze troche pochodzi, tylko muszą dobrze wysuszyć i umyć defluxerem
Kiedyś serwisy komputerowe praktykowały mycie płyt głównych laptopów pod wodą destylowana z "ludwikiem". Było to jedyne rozwiązanie, ponieważ nie było wtedy myjek ultradźwiękowych, albo kosztowały one zbyt dużo.
No na tym filmie mi jako serwisantowi trochę krwawią oczy
No na tym filmie mi jako serwisantowi trochę krwawią oczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów