Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w zadnym wypadku uwierz@agt91 urażona księżniczka?
Dla urażonych księżniczek, najlepszym miejscem jest taka czarna, skórzana kanapa
panowie macie jakies straszne wspomnienia chyba
Nie zgodzę się z tym, nie zajebalibyśmy ich tylko wiązali i jebali/karmili raz na jakiś czas utrzymując przy życiu. W sumie to tak właśnie było ale coś zjebaliśmy z postępem...
Chciwość nas zgubiła. Alfy wymyśliły sobie, że tylko one mogą jebać, a babsy to wykorzystały dopuszczając do piczy bety, które były im posłuszne.
"przejdziemy" jak kase w mordzie przyniesiecie w polowie miesiaca
Żeby tylko...niestety babom się od dobrobytu w dupach przewraca - zgodnie z zasadą:
"nigdy nie jest tak dobrze - żeby nie mogło być lepiej"
Przeanalizujmy - kupujesz drogi pierścionek, potem opłacasz bajecznie drogie wesele marzeń, potem kredyt na lokal i wakacje... Wychowanie dziecka do 18tki to jakieś 250 tysiaków. Jednym słowem wywalasz najmniej pół miliona by móc raz na tydzień udawać, że masz fajny sex i przez 28 dni słuchać ględzenia albo tekstów o bolącej głowie.
Zakładając, że numerek z zawodową damą do towarzystwa kosztuje 100 zł, to 500 000 / 100 = 5000 numerków. Przy tej samej częstotliwości co z żoną masz 104 lata ruchania. Bez tekstów, że boli głowa, albo loda nie, bo nie.
Tę analizę wykonał twój ojciec?
Przeanalizujmy - kupujesz drogi pierścionek, potem opłacasz bajecznie drogie wesele marzeń, potem kredyt na lokal i wakacje... Wychowanie dziecka do 18tki to jakieś 250 tysiaków. Jednym słowem wywalasz najmniej pół miliona by móc raz na tydzień udawać, że masz fajny sex i przez 28 dni słuchać ględzenia albo tekstów o bolącej głowie.
Zakładając, że numerek z zawodową damą do towarzystwa kosztuje 100 zł, to 500 000 / 100 = 5000 numerków. Przy tej samej częstotliwości co z żoną masz 104 lata ruchania. Bez tekstów, że boli głowa, albo loda nie, bo nie.
Trafna uwaga pod warunkiem, że nie szuka się w życiu niczego poza dupczeniem...
Serio przecież to chłop pracuje najczęściej na dom, na spłatę kredytu, itp. Żona, może każdego zrobić tak w chuja że będziemy jej płacić alimenty, ona zabierze nam dom,samochód i ograniczy kontakt z dziećmi.
Jak już szukacie swoich przyszłych żon, to szukajcie z głową, najlepiej z kobietą zamieszkać sam na sam przynajmniej jeden rok. Wtedy ona pokaże prawdziwe oblicze. Trzeba od razu uświadamiać o rozdzielności majątkowej, niczego nie robić na szybko. Miłość nie trwa wiecznie.
Moja była po 3 miesiącach znajomości, chciała żebyśmy połączyli swoje konta bankowe, "bo skoro mieszkamy razem to wiele ułatwi " Nie potrafiła gotować, praktycznie nic nie umiała, nie pracowała, a chciała tylko wydawać moją kasę na ubrania i inne głupoty.
Teraz jak ktoś się związał nie na póki śmierć nas nie rozłączy, ale póki kredyt na dom nas złączy to lepiej niech mąż się nie wysila zbytnio z etatami by go spłacić, tylko niech spłaca powoli, a kasę odkłada na oddzielne konto.
No popatrz, wystarczy sobie normalną babę znaleźć, a nie jakąś rozlazłą mameję. I nagle wszystkie problemy się rozwiązują, a i masz nawet z kim sensownie pogadać...
mieszkanie i samochód mam swoje bez kredytu, nie robiłem wesela tylko obiad dla najbliższej rodziny, na pierścionek wydałem 500zł i mam dwóch synów którzy są dla mnie bezcenni ale zakładając twoje niedojebanie mózgowe to licząc nerki, serca, wątroby i płuca wychodzi lekko 10x więcej niż ty zaoszczędziłeś
reasumując, ani wg normalnego człowieka ani wg super hiper sadola którym oczywiście się mienisz nie zrobiłeś sensownego biznesu...
@SpeedyG- doskonałe podsumowanie całego tego szamba, w które pcha się bez negocjacji wielu mężczyzn i manipulacji tych węży z cyckami i cipką. Zimnutkie piwo dla Ciebie
ameeennn
Gdybyście nie mieli ochoty nas przelecieć, to kto by Wam czyścił te maczugi, słodziaki?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów