Pan przyjechał na motorze, a że miał kask nie mozna go było rozpoznać. Wpadł rozjuszony do sklepu i oddał strzał w kobietę ubraną w mini zabijając ją. Następnie ananas uciekł zostawiając ją konającą na podłodze bo została zastrzelona.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tego faceta w czarnej koszulce chyba tez smiertelnie postrzelil, widac u gory ekranu jak pada na cycki i sie juz nie rusz.
Też się stęskniłem za Fantastico :o Swoją drogą film jak zwykle "dobry" jak na sadola... tylko szkoda tej dupeczki. Zastrzelił ją ten chuj zapewne bo ma małego, więc i tak by nie sprostał.
Nie wiem czy sam bym był w stanie wyrwać broń takiemu kolesiowi, ale kobitki miała szansę coś zrobić, a tylko czekała...
alexandrus napisał/a:
To inicjacja do gangu, przyszły gangus musi zabić niewinną osobę aby wejść w struktury( lub chrzest bojowy młodego Sicario- cyngiel- hitman). Strzelał nie tylko do niej, ale do reszty, lecz gnat mu się zaciął reszta spierdoliła, a babę sparalizował lęk. Wyrzuca z ręki kartkę, zapewne z nazwą gangu. Dokumenty na Netfliksie dużo mogą nauczyć
"dokumenty na netfliksie" aleś dojebał!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów