📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mam całego dnia na oglądanie tego...
I jak takie tepe zdziry robia prawko?! Przeciez jakos egzamin trzeba zdac a z taka jazda jak to niby kurwa zrobily?! No chyba ze dupa...
Filmik dłuższy niż kompilacje z wypadków
Rozumiem mieć mieć problem np silnik nie może odpalić, czy pana w kole żeby nie wyjechać, ale to mnie przerosło
No musialem to napisać.Ona tak się łamała bo chciała na 100% jechać pod prąd,ale taksówkarz chyba ją uświadomił że jest tępa dzida i się poddała.Ogólnie miałem ubaw z tej babki,oby więcej takich filmików.
Na rozmowie kwalifikacyjnej :
- ma pani prawojazdy ?
- tak tak oczywiscie
- jezdzi pani ?
- codziennie
tak kurwa samo ma prawojazdy jak ten jebany papierek z tytułem licencjata, i teraz pomyślcie wolicie umieć jeździć czy blankiecik ze zdjęciem (wolicie mieć wiedze praktyczna ? czy studiujecie dla dyplomu)
- ma pani prawojazdy ?
- tak tak oczywiscie
- jezdzi pani ?
- codziennie
tak kurwa samo ma prawojazdy jak ten jebany papierek z tytułem licencjata, i teraz pomyślcie wolicie umieć jeździć czy blankiecik ze zdjęciem (wolicie mieć wiedze praktyczna ? czy studiujecie dla dyplomu)
mógłby ktoś wrzucić wersję w przyspieszonym tempie?
po czym? jaka to ulica?
vulthoom napisał/a:
Rozpoznaję piękne miasto Szczecin na tym krótkim filmiku
po czym? jaka to ulica?
@up: Żółte barierki, czerwone paski na chodzniku ''trasa zwiedzania miasta'' i przez chwilę widac tramwaj.
Jestem ciekaw tylko gdzie ci wszyscy mistrzowie kierownicy pozdawali prawka ?
Czemu nie ma filmików z facetami (pizdami) co nie umieja parkować i wyczyniają takie cuda? Równouprawnienie - kpina! Kobiety mają łatwiej na wszelakich egzaminach bo sie uśmiechną bo widać jakie sa bezbronne i się boją i efekty są takie że prawko dostaja osoby NIEZDOLNE do poruszania się po ulicach.
Paradoksalnie moja siostra jest kierowcą autobusu na wygnaniu w UK, ale nie zmienia to faktu że masa bab i auto to chujowe połączenie.
Dziekuje i dobranoc.
Paradoksalnie moja siostra jest kierowcą autobusu na wygnaniu w UK, ale nie zmienia to faktu że masa bab i auto to chujowe połączenie.
Dziekuje i dobranoc.
doooo gaarów!!!!!!!!!!!!! kurwa mać!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów