📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
normalnie jak w każdej rodzinie się godzą
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
szakalowaty napisał/a:
Ktoś by musiał przetłumaczyć,inaczej pozostaje znak zapytania.Co nie zmienia faktu, że do wora.
Mam słabe słuchawki, ale z rozmowy wynika, że młode kurwie nie są dziećmi starej. Najwyraźniej ktoś na matkę gówniaków coś nagadał, a ona mówi, że nie wie kto to. Później młody powtarza, kto znieważył, kto znieważył i lejąstara.
Matka do kościoła niech leci ze kosę nie dostała pod żebro
Tą młodą ruske by nawet nawet
T3RMINATOR napisał/a:
Ładnie ich matka wychowała.
Cośtam gadają "twaju mamu" ... także raczej to chyba nie matka
martika napisał/a:
a wystarczyło oddać do domu dziecka i święty spokój
Przecież to dobre dzieci. Piorą ropuchę, bo ta nagadała na ich mamę.
Ty jesteś nieźle Pie**olnięty
Nie ważnie czy wina czy nie
Brawo Ty.....
Ciekawe co z nich będzie jak dorosną ....
hmm a moze matka im krzywde robiła jak byli małe.. nie dziwota ze teraz sie odpłacaja
Kielu napisał/a:
Ty jesteś nieźle Pie**olnięty
Nie ważnie czy wina czy nie
Brawo Ty.....
Ciekawe co z nich będzie jak dorosną ....
Jak to co? Kacapy. Silna Slowianska krew wymieszana z chinskim brakiem empatii.
skywalker75 napisał/a:
To jest ta słynna rosyjska dusza... Kurwa, trzeba tych zjebów trzymać jak najdalej od Europy, niech tam się parzą z Mongołami... Choć w sumie to i Mongołów szkoda
Wielki mur, do tego cały zaminowany, to jedyny sposób ma kacapSSkich skurwysynów
Za nic nie dostała...stare kurwisko ładnie spadło...Nie szanujesz dzieci to nie zasługujesz na szacunek
Jakoś w ogóle nie mam współczucia do tych spierdolin kacapskich, gwałcić, torturować i ukatrupić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów