📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pro21 napisał/a:
Chciałbym zobaczyć jak maczetują tą kurwe
Spokojnie.
Wpierdol który otrzymała od matki spokojnie wystarczy na jakiś czas.
Nie ma co się dziwić ze później jest tyle chodzących zjebów po Manaus przynajmniej. Żyją nienawiścią i w bólu od małego więc dla nich to normalne że później dzieje się to co widzimy chociażby na sadolu
Oglądam różne chujstwa na sadolu, na hardzie też, ale jak widzę przemoc na dzieciach to coś mnie ściska w środku. Sam jestem rodzicem i nie wiem jak mozna skrzywdzic własne dziecko. Mam nadzieję że jej mamusię odwiedzą koledzy z lokalnego gangu.
Klasyka, kurwa - w komentarzach jak zwykle zjazd pizdowatych tatusiów. Jednemu się ręce trzęsą, drugiemu w piździe strzyka Weźcie z tymi żalami idźcie na jakieś forum dla karmiących matek, szkoda waszych nerwów i szkoda ludzi którzy czytają te wasze "gorzkie żale".
Kolejne ludzkie ścierwo, które znęca się nad dziećmi.
Zabić tą kobietę, a zwłoki zutylizować.
Powinno się ciebie zbanować na tej stronie.
Jesteś niesamowitym prowokatorem, albo faktycznie cierpisz na jakieś zaburzenie.
Ty nienawidzisz wszystkiego i wszystkich. Żal mi ciebie.
Zabić tą kobietę, a zwłoki zutylizować.
poligon6 napisał/a:
Ale drze się jebany bachor. Za darmo nie dostała.
Powinno się ciebie zbanować na tej stronie.
Jesteś niesamowitym prowokatorem, albo faktycznie cierpisz na jakieś zaburzenie.
Ty nienawidzisz wszystkiego i wszystkich. Żal mi ciebie.
Matka leje, ojciec nagrywa. Co wieczór w trójkę oglądają i dzięki temu gówniak żyje.
Przy takich filmach wymiękam . Szona jebango jakbym dorwał to w szmaty bym ją podarł. Wpierdolił bym jej tak żeby do końca życia miała tik nerwowy.
Nawet spoko się to ogląda, matka wychowuje swojego przyszłego morderce
Według mnie dyscyplina w wychowaniu musi być, ale to nie ma nic wspólnego z przemocą. A bicie kablem zostawi blizny na ciele i psychice na całe życie.
Niestety wiele kobiet, pato mamusiek i w sumie nie tylko pato ma nerwice. Trzeba leczyć, bo przy takich wychowaniu, dziecko ma duże szanse, że wkroczy w złe towarzystwo i spierdoli sobie życie.
Niestety wiele kobiet, pato mamusiek i w sumie nie tylko pato ma nerwice. Trzeba leczyć, bo przy takich wychowaniu, dziecko ma duże szanse, że wkroczy w złe towarzystwo i spierdoli sobie życie.
Co to za idiotka jak można tak postępować z dzieckiem ono nie jest niczemu winne aż serce pęka jak się patrzy na takie coś. Jestem matka i nie wyobrażam sobie żebym uderzyła swoje lub inne dziecko .Powinna za to odpowiedzieć
To nie jest żaden bachor tylko bezbronne dziecko i nie ważne co zrobiło nikt nie ma prawa stosowania na nim przemocy pomysl zanim coś napiszesz
Dokładnie tylko dlaczego ktoś na to pozwala i nic z tym nie robi
To nie żaden gnój to bezbronne dziecko
Mam nadzieję że szybko Ja znajdą i zostanie surowo ukarana a tą dziewczynka bym się chętnie zajęła jak można tak postępować
Szukam osoby która udostępniła ten filmik proszę o kontakt
Piolho1987 napisał/a:
no tak, uratuje jej życie bo jej siądze na banie i zamiast dać się zabić, bedzie zabijać innych
To nie jest żaden bachor tylko bezbronne dziecko i nie ważne co zrobiło nikt nie ma prawa stosowania na nim przemocy pomysl zanim coś napiszesz
Kamciooo napisał/a:
Film pokazuje przemoc domową, bicie, maltretowanie i znęcanie sie fizyczne nad dzieckiem przez sfrustrowaną matkę.
Dokładnie tak to wygląda dopóki nie masz swoich dzieci.
Dokładnie tylko dlaczego ktoś na to pozwala i nic z tym nie robi
maksymilian45 napisał/a:
za nic gnój nie dostał.
nalezy sie wpierdol.
To nie żaden gnój to bezbronne dziecko
Mam nadzieję że szybko Ja znajdą i zostanie surowo ukarana a tą dziewczynka bym się chętnie zajęła jak można tak postępować
Szukam osoby która udostępniła ten filmik proszę o kontakt
Patrząc na poziom "mamusi", to widzę dwa wyjścia:
Opcja #1. Niedługo narazi się jakimś gangusom, z którymi sądząc po charakterze niewątpliwie się zadaje, i dostanie solidną porcję deskoterapii.
Opcja #2. Córeczka jak podrośnie, to sama się odwdzięczy.
Tak, czy tak, karma wróci.
Opcja #1. Niedługo narazi się jakimś gangusom, z którymi sądząc po charakterze niewątpliwie się zadaje, i dostanie solidną porcję deskoterapii.
Opcja #2. Córeczka jak podrośnie, to sama się odwdzięczy.
Tak, czy tak, karma wróci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów