Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zrobiłem tak kiedyś. I jak się spodziewałem, suka chciała mnie ugryźć. Ale ja byłem na to przygotowany. Miałem kija, którym kundel dostał soczystego strzała w łeb. Suce pękła szczęka, a uczucia macierzyńskie wyparowały jak za dotknięciem, nomen omen, czarodziejskiej różdżki. Gdy zabierałem jej kolejnego szczeniaka tylko cicho popiskiwała, czy to z bólu czy to z tęsknoty.
Już Ci pisałem ,że jesteś niedorobem mózgowym ale widać,że nie rozumiesz delikatnie.Pizdeczka która chce zabłysnąć w necie.Idź spać jemiole
Już Ci pisałem ,że jesteś niedorobem mózgowym ale widać,że nie rozumiesz delikatnie.Pizdeczka która chce zabłysnąć w necie.Idź spać jemiole
Właśnie dlatego pisze takie rzeczy. Bo jełopy Twojego pokroju go tylko do tego nakręcają.
Zrobiłem tak kiedyś. I jak się spodziewałem, suka chciała mnie ugryźć. Ale ja byłem na to przygotowany. Miałem kija, którym kundel dostał soczystego strzała w łeb. Suce pękła szczęka, a uczucia macierzyńskie wyparowały jak za dotknięciem, nomen omen, czarodziejskiej różdżki. Gdy zabierałem jej kolejnego szczeniaka tylko cicho popiskiwała, czy to z bólu czy to z tęsknoty.
Twoje wypociny nie robią na mnie najmniejszego wrażenia, musisz się postarać mocniej, a tymczasem pozdrów swojego chłopaka i wracaj na zmywak! Won do garów!
Dajecie się nabrać.
To głupie stworzenie też chciało tylko przejść przez rzekę.
A że wybrało złe miejsce to nakarmiło przy okazji gada.
Taki rodzaj spierdolenia umysłowego nazywa się bambinizmem.
Bez urazy, u siebie też to widuję chć będąc pasjonatem przyrody staram się to zwalczać.
Najwyższa forma bambinizmu to hasło:
"ludzie są rakiem świata.
Trzeba ich wytępić, ale do najwyżej 1-go miliarda.
Bo jnaczej żydzi nie mieliby komu pożyczać pieniądze na wysoki procent?"
Śmiwło, zacznij od siebie, nie zapomnij zrobić live'a z tego wydarzenia i powodzenia!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów