📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Szangti napisał/a:
On podrośnie, zmężnieje- wtedy licze na nowy materiał
AyCaramba napisał/a:
Zapamięta, minie 5 lat, wyjebie jej w zęby ....
sqnk napisał/a:
ona jeszcze nie wie co ja czeka za pare lat...
maly-boy napisał/a:
Za kilka lat role się odwrócą :]
Ale z Was muszą być leszcze. Łebek najebałby jej sęków z zamkniętymi oczami i to jedną ręką, problem polega tylko na tym, że jest pizdą.
Dobrze, że to nagrywają, jak ją ten mały kiedyś ją zabije, to przynajmniej takie nagrania będą dowodami łagodzącymi
StalowyNożyk napisał/a:
Ale z Was muszą być leszcze. Łebek naj***łby jej sęków z zamkniętymi oczami i to jedną ręką, problem polega tylko na tym, że jest p*zdą.
wyczuwam tu jakies doswiadczenie w tych saprawach
Mam, "mialem" taką siostrę, nie się p*wesoło. Ale mniejsza o to. W końcu się wkurzylem za małolata wyciągnąłem tasak i ganiałem po domu, do dziś (20lat) już nie podniosła przeszczepa na mnie...
sqnk napisał/a:
wyczuwam tu jakies doswiadczenie w tych saprawach
Powiedzmy, ale jak siorka mnie lała to się broniłem i w trakcie szamotaniny niby przypadkiem łapałem ją za cipkę, ona wtedy wpadała w furię i lała z całych sił, a ja szarpałem jeszcze mocniej za cipkę i za cycki. Po wszystkim godziliśmy się, i do następnego razu. Jej się chyba to podobało i mnie też.
Moim zdaniem to on już jest podrośnięty na tyle, że poradziłby sobie w takiej sytuacji, jeżeli laska nie jest jakimś sportowcem i nie uprawia sztuk walki. Moim zdaniem albo po prostu to lubi (BDSM), albo przeskrobał coś, po czym sam wie, że mu się należy i nie chce się bronić. A może po prostu dlatego, że są dwie, albo szantażuje go chłopakiem czy coś w tym stylu. Podsumowując - tak naprawdę chuja wiadomo.
Psychopaci się nie rodzą, psychopatów się tworzy.
Tutaj mamy przykład jak powstają zaburzenia psychiczne od depresji przez osobowość paranoiczną po bycie 100% psychopatą oddzielonym murem traumatycznych przeżyć od społeczeństwa.
Pytanie jaka opcja czeka bohatera filmiku....
Tutaj mamy przykład jak powstają zaburzenia psychiczne od depresji przez osobowość paranoiczną po bycie 100% psychopatą oddzielonym murem traumatycznych przeżyć od społeczeństwa.
Pytanie jaka opcja czeka bohatera filmiku....
To co widać to zapewne skutki znęcania się nad córką przez któregoś z rodziców. Dziecko bite (nie mówię o karach cielesnych a biciu dla satysfakcji patusa) będzie dalej przelewać agresję i znęcać się nad kolejnymi słabszymi. W tym wypadku zapewne nad bratem. Który owszem podrośnie i albo będzie napierdalał swoją kobietę, albo odpłaci się.... smutne koło.
Czekam na film jak ją dusi, gwałci a na koniec ucina jej piękną główkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów