📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Taki Chuj nie powinien mieć dzieci
Co to z pudelka ściągnięte? Gdzie przemoc? Gdzie rozpierducha? Gdzie domowy hardcore?
Nawet patałach baby nie wyjaśnił na co bardzo liczyłem.
Jakies poszturchiwanie kijem od mopa! Na nawalonego też nie wyglada. Dno, muł wodorosty.
-1.5/10
Nawet patałach baby nie wyjaśnił na co bardzo liczyłem.
Jakies poszturchiwanie kijem od mopa! Na nawalonego też nie wyglada. Dno, muł wodorosty.
-1.5/10
Liczyłem na to, że chociaż gnojka połamie a tu chuj.
Cwel pierdolony. Ale mnie wkurwia ze baby tego nie zglaszaja na psy, szczegolnjie tam u nich by go dojebali .
Dobrze, dobrze, zachciało się czarnego kuta ? To teraz cierp ciało coś chciało.
A propos w Chinach puszczali film o czarnych w afryce i ów bambusie byli opisywani jako ssaki naczelne ( małpy, szympansy itd.) coś w tym jest
A propos w Chinach puszczali film o czarnych w afryce i ów bambusie byli opisywani jako ssaki naczelne ( małpy, szympansy itd.) coś w tym jest
łeeeee tam mama na nie kije od mopa łamała jak miałem 11 lat, pamiętam jak nic. teraz to pewnie by siedziała ale nie żałuję.
maly-boy napisał/a:
Nie oglądać kurwa bo ciśnienie od razu podskakuje do 200.
też mnie wkurwia, nawet nie zajebał porządnie tylko upuszcza ten kijek jakby mu z ręki wypadł.
krzychu88 napisał/a:
Dobrze, dobrze, zachciało się czarnego kuta ? To teraz cierp ciało coś chciało.
Ta naczelne odrazu.
Oponka napisał/a:
nie ja popsułam miotłę, cepie! ja o swój sprzęt dbam lepiej niż o chłopa! (pewnie dlatego jestem sama)
Typowa feministka. Wyżej się noś, wyżej z tą miotłą. Ale jak ci to odpowiada to chuj mnie to interesuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów