Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Qrwa ale napisałem , miałem na myśli to że prowodyr całego zajścia w efekcie swojego wybryku dostaje sromotny wpierdol.
Tak, napisałeś dwa razy wyraźnie, że jesteś pierdolonym debilem. Umieraj.
Wcale mi takich lasek nie szkoda nie jeden gość fajny pewnie by chciał zagadać to nie wybrzydzała tak że aż wybrała tego najgorszego bo tępe dresiarskie teksty jak i wandalizm jej imponował.
Bo łobuz kocha najmocniej -,-
Oho widze ze tu sporo jest walikoni co nawet dziewczyny nie potrafią poderwać... 46 piw bo typ naoierdala kobitę z dziecmi... No no... Jaki smuteczek panowie, moze kiedyś wam sie uda zamoczyć i nie ttzeba ale tak od razu jakiejś Nataszy oskarżać ze chlop ja napierdala
100% z was gdyby było w pobliżu to nawet byście nie zareagowali. Spuścilibyście wzrok i udawali byście że nic nie widzicie. A w necie to wszyscy hojracy.
To, że jesteś zwykłą pizdą, to nie znaczy, że inni też, nie mierz ludzi swoją miarą.
Tak, napisałeś dwa razy wyraźnie, że jesteś pierdolonym debilem. Umieraj.
Fak ju
Fajnie cię tatuś wychowywał, jak dla ciebie taki strzał to dobra kara za jakąkolwiek akcję dzieciaka.
End ju
A czym dziecko może sobie na to zasłużyć? na buta od typa ktory jest 5x wiekszy od tego szczyla? Nie próbuj myśleć bo jakoś i tak nie idzie.
And ju
Co może zrobić takiemu chujowi dziewczynka kilkuletnia, że można ją kopać, szarpać za włosy i popychać na ścianę?! Co do kurwy nędzy może wreszcie zrobić dwulatek, że się go plaskaczem wali po głowie?! Jeśli uważasz, że to w porządku i kara się należy, to jesteś po prostu ciężko jebnięty. Dziecko można przywołać do porządku w inny sposób niż kopniakiem! Tego chuja złamanego z filmu powinno się skopać po żebrach i połamać mu obydwa obojczyki.
And ju
Albo jesteś jebnięty, albo byłeś tak samo traktowany i traktujesz tak swoje dzieci! Jebana pizdo! Dziecko to jest dziecko! Cokolwiek odjebie to jest dziecko i dopiero uczy się życia! A uczy się od dorosłych! Ja pierdole! Tego jebanego skurwysyna powinno się odstrzelić jak wściekłe zwierze! A ą tępą pizdę co się z nim związała powiesić nad jego grobem! Qrwa mać! Szkoda tylko tych dzieci! Co ma z nich wyrosnąć, jak?
And ju tu
takich skurwysynow powinno sie zabijac odrazu..
Eee tam, już ich stary wystarczają poobijał
Ej czemu tak go oceniacie ? Nie znacie całości a jedynie kontekst może dzieciak zasłużył na strzała po dupie swoim wcześniejszym zachowaniem , a tego to juz nikt nie weźmie pod uwagę że być może odjebało gruba akcje. Bo nie zawsze bijący jest prowodyrem a w efekcie swojego wybryku ofiarą swojej głupoty.
Kurwa, ja mam nadzieję że trollujesz. Jeśli nie to niech ciebie spotka taki sromotny wpierdol.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów