📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Aargaroth napisał/a:
Napisz to jeszcze raz, po polsku.
Chodziło mi oto, że te wrzucenie świecy dymnej, to mu gówno dało.
Jakby zamiast świecy dymnej, użył pół otwartej puszki z farbą, która przy uderzeniu by się otworzyła i ich ochlapała, to przynajmniej by jakoś ucierpieli.
Gdyby jeszcze poczekał na czerwone światło na skrzyżowaniu dla bocznych pasów ruchu drogowego, to był gładko podjechał, rzucił im świece i odjechał, a tak to jego samochód ucierpiał i gdyby nie to, że posiada broń, to by dostał w trąbę.
gagatek690 napisał/a:
zesrałeś się maksiu
twojej starej na klate czyli tak jak lubi najbardziej.
maksymilian45 napisał/a:
Jak znajdzie się jakiś skurwiel z nagraniem i tablicą tego samochodu i zgłosi to, to jeszcze facet pójdzie siedzieć. Sam zaczął i wymachiwał giwerą. Dla mnie może odstrzelić wszystkich ale w tym skurwiałym świecie protestujących trzeba serio uważać na to co się robi..
wez wez idz juz nyny
ktos okładaq ci autko
coś na co pracowałeś
wychodzisz z gnatem na kilkunastu i spokoj...
tak powinno byc
a te tepe dzidy tylko roweru sie dorobiły
to trzeba byc mega kretem zeby miec tylko rower BLDM
Ależ muszą dupy tym moderacyjnym miernotom z wykopu pękać po projekcji tego jakże doskonałego kina.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Na szczęście dla tych lewackich kurw, tam taki samochód jest zwykłą rzeczą użytkową.....
Tam dojdzie w końcu do rozlewu krwi.
A nie zależy od stanu pojęcie "mirru domowegp"?
Krata najlepszego trunku dla tego pana. Całe skrajne, spierdolone lewactwo na jednym nagraniu.
Przecież oni powinni być wdzięczni temu kierowcy, że ich raczył zauważyć i ominąć. Powinno być tak :
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów