Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko fajnie, spoko, ale kurwa nie przy dziecku!!!
mnie się wydaje, że ten mały człowiek to nie dziecko lecz jej kochanek
a pan się zdenerwował, bo nakrył kochanków
Chuj nie facet.:
Po pierwsze zmywarka go nagrała.
Po drugie juz dawno powinien ja tak zaprogramowac by powinna juz ie tylko na werbalne komendy reagowac ale np na pstrykniecie palcami. Kto zna metode tresyry psa na klucz ten wie o co chodzi.
I najważniejsze napierdalał tak by zostały slady, a tego sie nie robi. Teraz materiał wideo, obdukcja i jest pozamiatany. Nie mógł jej raz porzadnie wyjebać w splot sloneczny?
Dokładnie stary! Stawiam Ci kurwę którą będziesz mógł napierdalać i na nią srać
pierdolone zwyrole,skurwiele w tych komentarzach się wypowiadają.dobra nie wiadomo co się stało może zawiniła.Ale co ma dziecko do tego. Stawiał bym was pod ścianą i strzelał w tył głowy za te wpisy.I nie obchodzi mnie czy macie rodziny czy nie.Jak jesteś nieczułu na krzywdę ludzką to nie zasługujesz u mnie na to by żyć.
Nie zesraj się napinaczu. Bachor był tam i darł ryja, więc też załapał się na bęcki.
takiego skurwysyna to bym wypatroszył gołymi rękoma
Nie przesadzaj. Bachor jest wkurwiający, ale patroszenie to lekka przesada. Dobre lanie wystarczy.
takiego skurwysyna to bym wypatroszył gołymi rękoma
Pisze się "rencamy"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów