Cała sytuacja przekonała mnie że jest jebaną materialistką, wiec długo z nią nie pobyłem od tej sytuacji.
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Z własnego doświadczenia wiem, że ciężko się na Sadisticu przebić z historią, w której występuje kobieta. Zwłaszcza kobieta, którą ruchasz lub ruchałeś. Przepełnieni zawiścią prawiczki i nieruchalscy koniobijcy będą próbowali cię udupić
O dziwo na razie tylko dwóch, ale jeszcze czas
"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"Z własnego doświadczenia wiem, że ciężko się na Sadisticu przebić z historią, w której występuje kobieta. Zwłaszcza kobieta, którą ruchasz lub ruchałeś. Przepełnieni zawiścią prawiczki i nieruchalscy koniobijcy będą próbowali cię udupić
Jak tak patrze na niektorych komentarze ze jestem tepym idota i ze ona nie byla materialistka to mysle ze dziewczyne to widzieliscie ale kurwa na obrazku. Przeciez to normalne ze Ci dziewczyna powie ze nie chce drogiego prezentu a go naprawde chce, widac to po blasku w oczach i zachowaniu, pozniej strzela fochy za byle co. A zreszta co ja wam bede tlumaczył jak sie z rączki na kobiete przerzucicie to zobaczycie o co mi chodzi Pozdrawiam hejterów!
internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.Napisałeś to tylko po to, żeby się pochwalić, że ruchasz. No i jeszcze ci się wydaje, że to nie lada wyczyn którego spora część facetów ci zazdrości. Z góry odrzucasz możliwość że historyjki są chujowe a jak jakaś jest krytyka to znaczy, że to tak z zawiści