📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taaaaa, bo uwierzę, że nie widząc otwarcia butelki wypiła butelke klasik vodki podaną smakówką. BLA BLA BLA
Pewnie kolejna impreza na cmentarzu gdzie więcej jej znajomych. Usilnie do tego dąży.
kubadziuba napisał/a:
no i teraz w DUPE JĄ JEBAĆ zanim się obudzi!
Jeżeli to było faktycznie 1l wódki 40%, a pani nie ma słowiańskich genów, to można jebać bez obaw, że się w ogóle obudzi:
Kobieta w wieku 30 lat, o wzroście 163cm, wadze 75kg, oraz budowie normalnej (waga płynów ustrojowych to ok. 39,87 kg [52,00%]), spożyła ok. 316,00g alkoholu (tyle jest czystego alkoholu w 1l wódki 40%).
Maksymalne stężenie alkoholu w jej krwi to ok. 8,10‰.
Panie o słowiańskich genach,wypiją dwa piwa i pozamiatane.Te historyjki o Polakach mających mocny łeb się już kończą,bo w Polsce nie pije się już tyle(Co roku spadamy w rankingach)To cała cebula,że masz pic,ile ci poleją,ten brak umiaru rodzi patologie.To tylko w Polandi cebulandii się chlana umór,żeby leżeć w rzygach,wiec nic dziwnego,że cebula może wypić,bo jest coś,takiego,jak tolerancja.Ja nie piłem,już kilka lat to 3 browary by mnie zamiotły,a kiedyś od południa do wieczora potrafiłem wypić 1.5l wódy i chodziłem,chciałem jeszcze,taki kozak byłem,że fhuj więcej kasy na alko wydawałem.Dziś żule,kiedyś kozacy piją z rana szklankę wina i się wywracają ,bo wątroba nie przerabia już od sławnej polskiej głowy.Pokolenia te dzisiaj,już takie nie będą,bo to pizdy w rurkach hahahahhaaah
pieprzenie o szopenie
jakby wydoila flaszke 0.7 w takim tempie to bioarac pod uwage ze ma okolo 170cm i wazy powiedzmy 65 kg to po jakis 30 minutach miala by w organizmie okolo 6 promili... Dawka smiertelna dla kobiety o takiej wadze to okolo 600ml gorzaly pojechanej z gwinta...
jakby wydoila flaszke 0.7 w takim tempie to bioarac pod uwage ze ma okolo 170cm i wazy powiedzmy 65 kg to po jakis 30 minutach miala by w organizmie okolo 6 promili... Dawka smiertelna dla kobiety o takiej wadze to okolo 600ml gorzaly pojechanej z gwinta...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów