📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k86rzeszow napisał/a:
zamknąć mordy damscy bokserzy
Piszesz o bandzie pozerskich pizdeczek, które nawet dziecka by nie wystraszyły? Daj spokój
k86rzeszow napisał/a:
Heh, w starciu z moją wyćwiczoną (nie na siłowni, zaznaczam) motoryką 110kg mięśni, co najwyżej została by po niej plama...
ALBATRO napisał/a:
Skąd informacja że administracja nie zgadza się na publikację filmów fantastico? Tylko on nosił to forum na barkach! Jest tutaj dłużej niż wszyscy admini razem wzięci, proszę o sprostowanie.
Nie nie zgadza się tylko moderuje i edytuje moje opisy sprawiając, że stają się ... nie moje. Więc mam wała wyłożonego bo znaleźli w końcu sposób żeby mnie zniechęcić skoro nie mogli inną drogą
k86rzeszow napisał/a:
Dziękuję za materiał. Dzięki tobie osuszyłem swój worek. Justynka to piękna dziewczyna.
@up
zamknij już tą swoją twarz/(nie że masz pewnie małpi ryj). obrońca się znalazł.... idź Pan w cholerę z takim gadaniem.
Fantastico : świetne były te opisy. ie zrażaj się
zamknij już tą swoją twarz/(nie że masz pewnie małpi ryj). obrońca się znalazł.... idź Pan w cholerę z takim gadaniem.
Fantastico : świetne były te opisy. ie zrażaj się
MaszAyahuaskę napisał/a:
Heh, w starciu z moją wyćwiczoną (nie na siłowni, zaznaczam) motoryką 110kg mięśni, co najwyżej została by po niej plama...
Jakiś pan postanowił tej pani ukraść telefon:
'To będzie proste' pomyślał… Ale się pomylił…
Powinna zrobić od tego mężczyzna na kobietę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów