📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Gruba kurwa jakby się za siebie wzięła to chlop nie szukalby takiej fajnej dupy
Zazdrości jej cyców.
Stary pewnie nie dostał, bo to jest taka pokręcona babska logika. Dam mu raz na rok po bożemu, po ciemku i niech się cieszy, a jak se znajdzie kochankę to jej wpierdolę, w końcu to jej wina.
Panowie, nigdy nie bijcie kochanków swoich żon i panie, nigdy nie bijcie kochanek swoich mężów "Jak suka nie da to pies nie weźmie" więc największa wina jest w waszym partnerze tudzież partnerce a nie wśród kochanek czy kochanków.
Oho, widzę wakacje się zaczęły i wysyp gówniarstwa na Sadolu.
Hexia napisał/a:
e, ale obleśne cycki.
Oho, widzę wakacje się zaczęły i wysyp gówniarstwa na Sadolu.
Wysoce rozwinięte miasta w Chinach po tle widać że technologicznie USA jest w czarnej dupie....
Co za zjebane społeczeństwo tam jest.. Małe dzieci stoją i oglądają całkiem nagą dorotkę i cycki, chłop z jeszcze mniejszym kaszojadem podchodzi żeby dzieciak mógł się lepiej przyjrzeć. i inne pedały jeszcze nagrywają...
Sterylny wpierdol to rozumiem ,maseczka, rękawiczki lateksowe ........leci browarek.
Ciekawe jest to, że tam baby się napierdalają o facetów, nawet jeśli poruchał inną, a te nasze to zamiast zawalczyć o faceta to foch i rozpacz.
może cycki i skowyrne...
Ale bardziej mnie zastanawia ,gdzie za każdym razem w takiej sytuacji (a widzieliśmy ich setki) jest ten Wielki jebacz-winowajca?!
A tak wgle... to spotkaliście się/słyszeliście o przypadkach kochanicy brzydszej-szpetniejszej od żony?!
Kto by zamienił Porche na gorsze?
Ale bardziej mnie zastanawia ,gdzie za każdym razem w takiej sytuacji (a widzieliśmy ich setki) jest ten Wielki jebacz-winowajca?!
A tak wgle... to spotkaliście się/słyszeliście o przypadkach kochanicy brzydszej-szpetniejszej od żony?!
Kto by zamienił Porche na gorsze?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów