Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Nie nienawidzę PiSu, nienawiść zostawiam wam ortodoksy zarówno z prawej, jak i lewej strony.
Ja uważam że PiS to największy rak III RP, a Konfederacja to jej jedyne koło ratunkowe, kiedy żelazny (czy też w tym przypadku betonowy)elektorat partii karakana dostanie w dupę przez inflacje i wzrost cen po Nowym Polskim Wale.
Nie można dopuścić żeby PiS mogło utworzyć większościową koalicje, bo wtedy będzie nas czekać kolejna kadencja "r*chania przez PiS w dupę", jak nam kiedyś wywróżył pewien znany jasnowidz Zbigniew Stonoga.
Piwko leci. Ale wytlumacz mi jak kogokolwiek zapytam na kogo glosowal to na pis nikt. To jakim kurwa sposobem mieli wiekszosc w rzadzie?
Piwko leci. Ale wytlumacz mi jak kogokolwiek zapytam na kogo glosowal to na pis nikt. To jakim kurwa sposobem mieli wiekszosc w rzadzie?
A rozmawiałeś ze starymi grzybami i wieśniokami? To jest elektorat PiSuaru
Korwin nadaje się do "rządzenia"...żyjący w alternatywnym świecie, jak Edytka G.
Są tylko 2 płcie więc deal with IT , po miniaturce z anime widzę że twoje zaimki to łoś łeś , jesteś głupim dzieckiem o którym rodzice zapomnieli , oglądasz anime gówno i widzisz co z ciebie wyrosło. Gejek 150cm 45 kg wagi z zaimkami łoś łeś i wy chcecie pokonać nas ( prawicowców )
No tak bo mistrz w brydża (taka gra karciana nie dla debili), prawnik o ponad przeciętnym IQ nie nadaje się do rządzenia... Ale Wałęsa, elektryk niskich napięć o IQ małpy z downem to dla was autorytet, albo ten debil rudy kominiarz z szansy na sukces, albo pijaczyna, albo mistrz ortografii...
wałęsa to żaden autorytet, ale pisanie, że mikke ma wysokie iq to delikatne nadużycie. ten gbur swoim zachowaniem, jakoś nie daje po sobie poznać, że jest inteligenty! jakoś nie widzę tego prostaka w roli "lidera kraju"! taki nasz własny trump, tylko jeszcze prostszy....
Grupą społeczną która miała decydujący wpływ na wygraną PiS byli emeryci, pokolenie naszych rodziców.
Niestety starsi ludzie często robią się naiwni i bardzo podatni na propagandę, nawet tak siermiężną i rodem z PRL jak ta TVP.
To są ci sami ludzie którzy kupują garnki albo szybkowar za 8k na raty.
No i są jeszcze tacy jak NataliaW: raczej mało inteligentna, myśląca zerojedynkowo i wkurwiona jak owczarek w kojcu.
Wystarczy krzyknąć komende "bierz go!" i zaczyna ujadać "Tusk!Tusk!Tusk".
Tacy jak ona to prosty mechanizm, tam się nie ma co zepsuć, wystarczy jej wróg (może być stary np:Tusk) i pan co obieca że napełni michę.
Ostatnio owczarek zauważył że coś mu ubywa z michy, więc zaczyna nieśmiało merdać ogonem do sąsiada(Konfederacja) na którego wcześniej warczał i ujadał "ruska onuca!ruska onuca!"
A Natalka teraz wyrzuci obraz prezesa, zawiesi portret Mikke poświęcony na Jasnej Górze przez samego papieża JPII i to do św.Janusza będzie teraz klepać zdrowaśki, skandować "mein furher" oraz masować pieroga.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów