swoją drogą ciekawa technika taneczna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
barni123pl napisał/a:
Pierdolone narkusy i mordercy do pieca z kurwami
Pierdolisz jak te stare baby. O narkotykach tyle wiesz co pewnie o kobiecie w łóżku. Zapewne jesteś pedałem z podwiniętymi nogawkami i białe buciki. Jebana pizda a nie chłop z Ciebie tak jak reszta pedałów i pizdzielcow w białych bucikach. I jebie mnie wasz ból dupy. Tylko pizdy noszą białe buciki.
Ćpało się z dwa lata praktycznie dzień w dzień, koko, speed, lsd, mdma, nawet dopalacze, chuj potem w wawie chemik dwa mieszkania wyżej robił nam specjalne tabsy na zamówienie, ćpaliśmy z dziennikarzami z Faktu , no i człowiek doszedł do punktu w którym leżał sobie w łóżku a z sufitu na pajęczynie zjeżdżał biały pająk, lądował na pościeli i powolutku szedł w stronę głowy, zamykało się oczy i znikał, tzn od początku zaczynał zjeżdżać i znowu iść, straszne to było, ale najgorsze przyszło z czasem, zamykało się oczy, otwierało a on był przy samej twarzy, zawał z miejsca. Jestem czysty już z 8 lat, przestałem po tym gdy siedziałem sam naćpany w lesie w środku nocy a drzewa szeptały do mnie "zesrałeś się, zesrałeś się" Sprawdziłem z 100 razy ale się nie zesrałem, ale od tego czasu nawet po maleńkiej kresce miałem w głowie że się zesrałem, było to tak kurewsko wkurwiające, psychodeliczne że przestałem ćpać. Po tylu latach patrząc jak ludzie po kresce się zachowują, myśląc że nabrali tylko energii i są rozgadani, stwierdzam że nie ma nic gorszego od ćpania, każdy co ćpie jest na swój sposób zjebany. Więc w sumie jebać ćpunów!!!
Vrox:chuj Ci w dupe krasnoludzie sfrustrowany!Nosze biale buty i chuj Ci w leb;p
Bawi mnie to wyzywanie od ćpunów, znaczy ten gość to fakt przegina, ale odnoszenie się do każdego kto bierze dragi per ćpun to hipokryzja. Idźcie ze szwagrami i kumplami łoić wódę do odcinki cwaniaczki, przecież weekend nie? A wóda to nie narkotyk nie? Nawet mi Was nie żal, jak się wie jak obchodzić się z dragami to zajebista sprawa i mega zdrowsza niż alko. Ja se machnę kwasa dzisiaj i jebnę na syntach jamm z kumplem A Wam życzę zajebistej skacowanej niedzieli skurwysyny!
DEADmanPL napisał/a:
Bawi mnie to wyzywanie od ćpunów, znaczy ten gość to fakt przegina, ale odnoszenie się do każdego kto bierze dragi per ćpun to hipokryzja. Idźcie ze szwagrami i kumplami łoić wódę do odcinki cwaniaczki, przecież weekend nie? A wóda to nie narkotyk nie? Nawet mi Was nie żal, jak się wie jak obchodzić się z dragami to zajebista sprawa i mega zdrowsza niż alko. Ja se machnę kwasa dzisiaj i jebnę na syntach jamm z kumplem A Wam życzę zajebistej skacowanej niedzieli skurwysyny!
tylko winni się tłumaczą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów