📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie ten filmik jakoś nie bawi... Według mnie to całe Koko Koko Euro Spoko, nie jest takie złe...
Zawsze mogło być coś na podobieństwo "Waka Waka EEE EEE"...
Zawsze mogło być coś na podobieństwo "Waka Waka EEE EEE"...
Marny popis
marines081 napisał/a:
tosiewytnie, myślę, że warto byłoby wspomnieć na jakim filmiku/osobie, na której się wzorowalićie, bo niestety chamsko zerżnęłiście i przywłaszczyliście moje słowa.
masz jakiś dowód na to?
ja pierdole kolejny burak, hejtujący koko, mieszczuchy się znalazły. Kogo obchodzi jaki jest jebany hymn euro ? I tak lepsze to na najebce drzeć, niż feela spiewac
Moim skromnym zdaniem i tak na stadionie wygra 'jebać PZPN', a zreszta kogo to obchodzi co ludzie sobie będą podspiewywać żeby się fajnie rozerwać. Szczególnie nie obchodzi mnie zdanie takich frajerów, co nigdy nie byli na meczu tak jak kolega na górze śpiewający tego gniota.
Kurwa w kraju nie jest za ciekawie, raz na 1000 lat dali nam możliwość coś zorganizować, a tu jakieś frajerzy się sadzą o takie szczegóły. No i jeszcze pierdolone feministki ogłaszają że lepiej było wydać kase na teatry, przedszkola... no kurwa mać!
Moim skromnym zdaniem i tak na stadionie wygra 'jebać PZPN', a zreszta kogo to obchodzi co ludzie sobie będą podspiewywać żeby się fajnie rozerwać. Szczególnie nie obchodzi mnie zdanie takich frajerów, co nigdy nie byli na meczu tak jak kolega na górze śpiewający tego gniota.
Kurwa w kraju nie jest za ciekawie, raz na 1000 lat dali nam możliwość coś zorganizować, a tu jakieś frajerzy się sadzą o takie szczegóły. No i jeszcze pierdolone feministki ogłaszają że lepiej było wydać kase na teatry, przedszkola... no kurwa mać!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów