Tylko dla fanów metali ciężkich
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
daje rade, niezły zawodnik! ma świetne covery. metal nie jakieś mamrotanie pod nosem !!
Pierdolicie o gitarzystach ale o perkusji nikt nawet nie wspomni :/ A przecież nie ma zespołu bez perkusji bo samo szarpanie strun bez niej jest jak walenie konia gąbką i mydłem
oo pamiętam jak w GH III nakurwialo sie w klawiature, zeby to przejsc.
grzeczysławkolano napisał/a:
Ktoś, kto nie trzymał nigdy w życiu gitary nawet nie wie jak ciężko jest zagrać coś takiego. Swoją drogą to Reign in Blood ma już przeszło 25 lat, a nadal urywa dupę. Także ten, no... SLAYER KURWA
A tam, pierdolisz.
Po raptem tygodniu nauki nie takie utwory zapierdalałem jak dziki.
Reign in Blood to plyta Raining Blood to ten kawalek wtf.
@sauerps
Slayer nigdy nie jest za głośno...
Cytat:
i pójdź do takiego na skargę i każ mu ściszyć bo za głośno
Slayer nigdy nie jest za głośno...
ostatni tag zajebisty
a dla goscia szacun ze przy takiej masie potrafi na wiośle zapierdalać lepiej niż inni którym łatwiej jest machać tak ręką
a dla goscia szacun ze przy takiej masie potrafi na wiośle zapierdalać lepiej niż inni którym łatwiej jest machać tak ręką
Ktoś, kto nie trzymał nigdy w życiu gitary nawet nie wie jak ciężko jest zagrać coś takiego. Swoją drogą to Reign in Blood ma już przeszło 25 lat, a nadal urywa dupę. Także ten, no... SLAYER KURWA
To się kurwa nazywa Raining blood znawco...
To się kurwa nazywa Raining blood znawco...
@ravangeDV, ktos kto nigdy nie robil muzy komputerowo, tez nie wie jak to trudno wykrecac dziweki...
@@Topic
Dla mnie taka 'muzyka' to nie muzyka... Napierdalanie bez sensu, nie ma melodii nic, idz pan w chuj!
@@Topic
Dla mnie taka 'muzyka' to nie muzyka... Napierdalanie bez sensu, nie ma melodii nic, idz pan w chuj!
@RavageDV
On mówił kurwa o płycie właśnie :| Zagadka na dziś - z jakiej płyty jest piosenka Raining Blood?
On mówił kurwa o płycie właśnie :| Zagadka na dziś - z jakiej płyty jest piosenka Raining Blood?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów