Życie jest sadistic.W Ameryce wpierdalają T-bone, mówię sobie tanie, bo jak większość coś takiego wpierdziela, cena... 115 zł/kg, jebani... polska to jednak wykurwiście niesprzyjające warunki do wpierdalania dobrych steków...
w usa mięso jest gównianej jakości bo tam krowa trawy na oczy nie widzi tylko wpierdala paszę kukurydzianą
@up to w polsce są chujowe steki bo rolników nie stać na paszę kukurydzianą
w pl steki lecą na export bo bida i nikt nie kupi.
chyba, że jesteś specem i chcesz się podzielić jak najlepiej przyrządzić steka, chętnie się dowiem czegoś nowego
Jeśli nie masz możliwości grillowania mięsa, ani nie stać cię/nie masz miejsca na specjalny grill elektryczny, zainwestuj chociaż w patelnię grillową. Mięso ze zwykłej patelni to bardziej kotlet niż stek.
Jeśli nie masz możliwości grillowania mięsa, ani nie stać cię/nie masz miejsca na specjalny grill elektryczny, zainwestuj chociaż w patelnię grillową. Mięso ze zwykłej patelni to bardziej kotlet niż stek.
ok i jak to wpływa na walory smakowe?
wklep "kotlet" w google images i "steak" może ogarniesz różnice
znajomy jest specem od mięcha w boathouse.pl/
ki chuj będziesz mi wyskakiwał z jakimś bełkotem
grill = ogień, węgiel, drewno
grill elektryczny = patelnia
na patelni można podsmażyć na sklarowanym maśle, na grillu elektrycznym co jedynie na sam koniec można położyć masło na mięsie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów