Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie przy pierwszym podejściu został zblachowany i teraz się napina w necie.
Nie przypisuj mi swoich doświadczeń, szczypiorku
po co sie pochylają jak pojeb..ani,
To akurat nietrudno wywnioskować.
Z pedalskiego nawyku nadstawiania zadka byle komu.
Komentarze obleśnych spasionych idiotów, którzy 5 kilometrów nie byli by w stanie przejechać na rowerze. Tylko siedzą obleśne knury i walą konia. Tfu wam na ryj.
Twoje oburzenie dowodzi, że jednak rozumiesz, jacy jesteście zjebani.
Komentarze obleśnych spasionych idiotów, którzy 5 kilometrów nie byli by w stanie przejechać na rowerze. Tylko siedzą obleśne knury i walą konia. Tfu wam na ryj.
Na tą chwilę mamy 6 pedałlarzy na forum
No i git.
Trzeba ich traktować tak, jak oni traktują pozostałych użytkowników jezdni i chodników.
Pedalarze to takie homoczarnuchy transportu.
Najbardziej zawsze śmieszą mnie komentarze pizd, mówiących jak to rowerzyści ruch im blokują, podczas gdy sami potrafią tylko pedały gazu macać w zamochodzie, a gdyby im dać rower, niech pokazą jacy to są kozacy, jak to się sprawnie, dynamicznie przemieszczają, to po 300 metrach by padli na zawał. Idealny przykład pizd, które potrafią tylko chojraczyć dopóki sami czegoś nie mają zrobić
Kilka postów wyżej masz maść. Częstuj się śmiało.
Najbardziej zawsze śmieszą mnie komentarze pizd, mówiących jak to rowerzyści ruch im blokują, podczas gdy sami potrafią tylko pedały gazu macać w zamochodzie, a gdyby im dać rower, niech pokazą jacy to są kozacy, jak to się sprawnie, dynamicznie przemieszczają, to po 300 metrach by padli na zawał. Idealny przykład pizd, które potrafią tylko chojraczyć dopóki sami czegoś nie mają zrobić
do budy podludziu
Sęk w tym, że to nie jest niewygodne i dobrze spełnia swoją rolę.Na rowerze nie jeździłem w chuj długo ale zawsze sie jechalo w spodenkach albo dresach. Teraz kurwa nie mogę zrozumieć co mają na celu te obcisłe stroje . Przecież to musi być w chuj niewygodne jak to do jajec i chuja przylega. Chyba, że ich kastrują wcześniej
@żmij ale ty jesteś żałosny. kozak w necie...
@żmij
@żmij ale ty jesteś żałosny. kozak w necie...
@żmij
No i git.
Trzeba ich traktować tak, jak oni traktują pozostałych użytkowników jezdni i chodników.
Pedalarze to takie homoczarnuchy transportu.
Dokładnie. Nie mylić z rowerzystami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów