Kierowca realizuje swój niecny plan skierowany wobec kolarza który jest niczego nieświadomy. Kierowca i jego pasażer rechoczą przy tym donośnie w swojej perfidi i wyrachowaniu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A kto kurwą jest? Pasażer.
BMW E46, echh.... umysłowe gnoje dostąpiły wielkiego szpanu za 6tys zł i odpierdala.
Miałem kiedyś to auto kiedy była w cenie ok 20 tys w tedy nie każdy mógł sobie na to pozwolić ok 8 lat temu, teraz E46 to coś jak w tedy E36 i to jest najgorsze, że takie zjeby kreują tę markę jako sebixowe powozy.
Dwa lata temu przesiadłem się do Audi i chociaż komfort jazdy BMW ma lepsze to właśnie przez to jaką renomę wyrabiają tej marce te szmaciarze to nie wiem czy kiedyś jeszcze wrócę, a szkoda.
Miałem kiedyś to auto kiedy była w cenie ok 20 tys w tedy nie każdy mógł sobie na to pozwolić ok 8 lat temu, teraz E46 to coś jak w tedy E36 i to jest najgorsze, że takie zjeby kreują tę markę jako sebixowe powozy.
Dwa lata temu przesiadłem się do Audi i chociaż komfort jazdy BMW ma lepsze to właśnie przez to jaką renomę wyrabiają tej marce te szmaciarze to nie wiem czy kiedyś jeszcze wrócę, a szkoda.
Salieri16000 napisał/a:
Skurwysyństwo w najczystszej formie- do pierdla z nimi za to co zrobili!
Nie spinaj się tak, bo Ci przepocone trykoty strzelą na dupie.
po desce widać że to stare bmw
Ciekawe jakie teraz masz to audi.
Żeby e46 w dobrym stanie kupic trzeba wyjebac z 15-20tyś..
Ciekawe jakie teraz masz to audi.
@hugoboss17 to kiedy się przesiadasz z audi do czegoś innego? Bo audi nie lepszą ma renomę niż bmw...
Mors_Nigra napisał/a:
@hugoboss17 to kiedy się przesiadasz z audi do czegoś innego? Bo audi nie lepszą ma renomę niż bmw...
W Polsce wszystko ma jakąś "renomę" i sztucznie dorobioną opinię. Najlepiej wcale nie mieć samochodu i jeździć komunikacją miejską.
@HaoPao
Audi A4 B6, 1.8T 170KM benzyna, wersja amerykańska, rocznik 2003.
@Mors_Nigra
Nie przesiadam się, następna będzie A5.
Audi A4 B6, 1.8T 170KM benzyna, wersja amerykańska, rocznik 2003.
@Mors_Nigra
Nie przesiadam się, następna będzie A5.
brawo dla pasażera. Wyjebał 3 pedałów za jednym razem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów